ЛУКСОЗЕН ОФИС - ПРЕДСТАВИТЕЛНА СГРАДА - ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ - 2 ПАРКОМЕСТА

Под Наем / Офис, ВАРНА, Идеален център 180 кв.м.

Цена: € 1 000  |  $ 1 171  |  1 956 лв.
Цена на кв.м: € 6 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Частично
Етап на строителство: Завършен
Изложение: Югоизток
Изглед: Градски
Етаж: 4
Етажи общо: 5
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
ЛУКСОЗЕН ОФИС - ПРЕДСТАВИТЕЛНА СГРАДА - ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ - 2 ПАРКОМЕСТА
Реф. 54991 www.novdom1.bg

Имотът Представлява:
Офисът е разположен върху 150м2 чиста площ и се състои от голяма обща приемна зала, 4 отделни затворени офис помещения, някои от които са с излаз на балкон, обикалящ половината от целия имот. Отделна зала с работни места в близост до главното фоайе; кухненска зона и два отделни санитарни възела. Имотът се предлага без видимото обзавеждане и има възможност да бъде преградено по начин, който ще най-удобен на бъдещите ползватели. Прикрепена към обявата е и скица, как е разпределен с точност офисът, с цел максимална представа. Към наемната цена има ДВЕ подземни паркоместа в сградата.

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Сградата : Луксозно завършени общи части на естествен гранит, парапети от ковано желязо, хидравличен асансьор с „долно“ машинно гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Домофона система за контролиран достъп в сградата.

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Карина Анестиева - 0876 900 490Карина Анестиева

+359 876 900 490 Обади се
Подобни оферти
Офис
Офис, ВАРНА, Колхозен пазар, 45 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Лятно кино Тракия, 28 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Колхозен пазар, 129 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Колхозен пазар, 35 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Лятно кино Тракия, 85 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Колхозен пазар, 148 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Зимно кино Тракия, 212 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Център, 22 кв.м.
от
до
от
до