Обзаведен и лъскав офис за Вашият успешен бизнес! 100м2 търговска зала с гледка към Витоша!

Продава / Офис, СОФИЯ, Симеоново 150 кв.м.

Цена: € 154 990  |  $ 175 625  |  303 129 лв.
Цена на кв.м: € 1 033 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2010
Изложение: Югозапад
Изглед: Планински
Тераси: 2
Етаж: 1
Етажи общо: 5
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
Обзаведен и лъскав офис за Вашият успешен бизнес! 100м2 търговска зала с гледка към Витоша!
Референтен код №55616 в www.novdom1.bg!


Искате ли бизнесът Ви да има свой собствен дом, с който да се гордеете? Където да посрещате с гордост Вашите партньори, приятели и клиенти? Място, където се чува рекичка и има нескриваема гледка към връх "Камен Дел" във Витоша. Изход към просторен зелен, перфектно поддържан двор. Достатъчно свободни места за паркиране и опция за закупуване на подземно паркомясто на преференциална цена. Ако провявявате интерес прочетете нататък:

Имотът представлява:
самостоятелен вход, встрани от входа на сградата към просторна, представителна и изключително слънчева Търговската зала, която е около 100м2 чиста светла площ, разделена на 2 огромни помещения, всяко по около 50м2 с много прозорци и светлина. Допълнителни помещения са изцяло оборудван и стилен Кухн. Бокс, както и луксозно завършен Тоалет. Намира се в нова сграда на авторитетна строителна фирма с "Разрешение за ползване - Акт16" от 2010год., на много комуникативна локация - тиха уличка с възможност за безпроблемно паркиране. Продава се абсолютно завършен и обзаведен с поръчкова масивна мебел от естествени материали - бюра, заседателни маси, удобни директорски кресла и столове, секции и шкафове за документи, паркет, боядисани стени, окачени тавани, 2 климатика за отопление и охлаждане през лятото. Офисът е газифициран при желание от отопление на газ. Има изход към 2 тераси към вътрешния двор, с възможност през топлите месеци да се работи и отвън на свеж въздух. Височина на помещенията е 3,40м., според изискванията за статут "Офис". Перфектно поддържана сграда с ефективна "Етажна собственост" и частен домоуправител с перфектна събираемост на средства. Това личи от чудесната природа и общи части около сградата. Уникално място с естествена растителност, перфектно поддържана зеленина в двора на кооперацията, изход към рекичка, а така също и нескриваема гледка към връх "Камен Дел" във Витоша. Има опция за преобразуване в жилище-апартамент при желание с 2 или 3 спални и Дневен Тракт с Кухн. Бокс над 60м2. Преобразуването е възможно да се извърши от продавача за негова сметка. Опция е закупуването на подземно паркомясто на преференциална цена. Един имот без забележки, който е правен с любов, вложени са безупречно качествени материали и е носил дивиденти през годините на използване, който чака новите си собственици!

Отлична локация: Една от най-елитните локации в южна София: Между кварталите Драгалевци и Симеоново, в близост до ресторант Проя, Супермаркет Макс, Boss. Намира се на пресечна уличка на ул. Захари Зограф. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, супермаркети, козметични студия, заведения.

„НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с: „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота; „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента; „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Мирослав Стоянов, тел. 087 99 00 430

Нов Дом 1 винаги най-доброто на пазара!

Мирослав Стоянов

+359 879 900 430 Обади се
Подобни оферти
Офис
Офис, СОФИЯ, Център, 94 кв.м.
Офис
Офис, СОФИЯ, Витоша, 260 кв.м.
Офис
Офис, СОФИЯ, Витоша, 370 кв.м.
Офис
Офис, СОФИЯ, Витоша, 140 кв.м.
Офис
Офис, СОФИЯ, Стрелбище, 71 кв.м.
Офис
Офис, СОФИЯ, Драгалевци, 150 кв.м.
Офис
Офис, СОФИЯ, Изгрев, 26 кв.м.
Офис
Офис, СОФИЯ, Горубляне, 90 кв.м.
от
до
от
до