Само 1033€/м2 за просторен апартамент с Дневна над 45м2 и три големи спални и 2 бани в готова сграда с Акт16! Оазис от зеленина и спокойствие, звук от река и гледка към Витоша!

Продава / Четиристаен имот, СОФИЯ, Симеоново 150 кв.м.

Цена: € 154 990  |  $ 188 513  |  303 129 лв.
Цена на кв.м: € 1 033 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Частично
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2010
Изложение: Югозапад
Изглед: Планински
Спални: 3
Тераси: 2
Етаж: 1
Етажи общо: 5
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
Само 1033€/м2 за просторен апартамент с Дневна над 60м2, две големи спални и 2 бани в готова сграда с Акт16! Оазис от зеленина и спокойствие, звук от река и гледка към Витоша!
Референтен код №55618 в www.novdom1.bg


Уникална локация, където се чува рекичка и има нескриваема гледка към връх "Камен Дел" във Витоша. Изход към просторен зелен, перфектно поддържан двор. Достатъчно свободни места за паркиране и опция за закупуване на подземно паркомясто на преференциална цена. Ако провявявате интерес прочетете нататък:

Имотът представлява:
самостоятелен вход, встрани от входа на сградата към просторна и изключително слънчев Дневен Тракт + кухн Бокс над 60м2 /с опция да се отдели и трета Спалня около 13м2 при желание или необходимост/, Спално отделение с 2 огромни Спални - 16 и 18м2 и отделна 1 или 2 Баня + Тоалет, отделно Баня + Тоалет за гости. Намира се в нова сграда на авторитетна строителна фирма с "Разрешение за ползване - Акт16" от 2010год., на много комуникативна локация - тиха уличка с възможност за безпроблемно паркиране. Продава се абсолютно завършен "До Ключ" без вътрешно преградните стени, но с опция за изграждане от продавача. Имотът е газифициран при желание за отопление на газ. Има изход към 2 тераси към зеления вътрешен двор. Височина на помещенията е 3,40м., според изискванията за статут "Офис". Перфектно поддържана сграда с ефективна "Етажна собственост" и частен домоуправител с перфектна събираемост на средства. Това личи от чудесната природа и общи части около сградата. Уникално място с естествена растителност, перфектно поддържана зеленина в двора на кооперацията, изход към рекичка, а така също и нескриваема гледка към връх "Камен Дел" във Витоша. Опцията за преобразуване в жилище-апартамент е възможно да се извърши от продавача за негова сметка, според приложените като снимки варианти или изцяло по Ваше предпочитание. Опция е закупуването на подземно паркомясто на преференциална цена. Един имот без забележки, който е правен с любов, вложени са безупречно качествени материали и е носил дивиденти през годините на използване, който чака новите си собственици!

Отлична локация: Една от най-елитните локации в южна София: Между кварталите Драгалевци и Симеоново, в близост до ресторант Проя, Супермаркет Макс, Boss. Намира се на пресечна уличка на ул. Захари Зограф. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, супермаркети, козметични студия, заведения.

„НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с: „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота; „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента; „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Мирослав Стоянов, тел. 087 99 00 430

Нов Дом 1 винаги най-доброто на пазара!

Мирослав Стоянов

+359 879 900 430 Обади се
Подобни оферти
Четиристаен имот
Четиристаен имот, СОФИЯ, Банишора, 204 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, СОФИЯ, Център, 141 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, СОФИЯ, Карпузица, 137 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, СОФИЯ, Враждебна, 164 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, СОФИЯ, Студентски град, 179 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, СОФИЯ, Банишора, 105 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 125 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, СОФИЯ, Студентски град, 125 кв.м.
от
до
от
до