Триетжна къща - 530кв.м, Слънчев имот,Спокоен район

Продава / Къща, ВАРНА, Колхозен пазар 530 кв.м. , Двор: 360 кв.м.

Цена: € 269 000  |  $ 304 991  |  526 110 лв.
Цена на кв.м: € 508 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Частично
Година на построяване: 1998
Изложение: Югоизток
Спални: 6
Тераси: 2
Етажи общо: 4
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да

Четириетажна къща в Района на колхозният пазар с РЗП 530 кв.м, построена на дворно място от 360 кв.м.

За детайлна информация на www. novdom1. bg Референтен № 55862

Описатие на имота:Къщата е на четири етажа и има следното разпределение:Първият етаж е с ЗП - 160кв.м и в момента се използва като гараж за няколко автомобила, може да бъде преустроен в едо или две жилища. В лявата част на помещението има вход за изба с площ около 40кв.м.На следващите етажи се качвате по вътрешно стълбище.

На вторият етаж са обособени: просторен днневен тракт с обща площ около 50 кв.м, спалня - 16кв.м, голяма баня и тоалетна в едно. Етажа е завършен до ключ, частично обзаведен. Подови настилки - теракот. , врати - масив - бор. От дневната се излиза на просторна тераса - около 25 кв.м с възможност част от нея да се усвои.

Трети етаж има същото разпределение, но размера на дневната е около 30 кв.м, от тук също има излаз на тераса по цялата дължина на дневната, баня и тоалетна в едно,спалня. Тук етажа е по БДС , само банятя е довършена .

Четвърти етаж: Разположението тук е следното: Кухня -10 кв.м и две спални съответно 9 кв.м и 12 кв.м. Баня и тоалет в едно - 5 кв.м.

Състояние:Сградата е завършена, здраво тухлено строителство и железобетонна котструкция, доказали своята земетръсоустойчивост и здравина във времето. Гаражите, стълбището и третият етаж са по БДС, втори и четвърти етаж са обитаеми и завършени до ключ.

Локация: Имота се намира в Района на Колхозният пазар в тиха и спокойна улица. В квартала има построени къщи и нови кооперации.Тук можете да паркирате свободно както на улицата , така и в двора. Няма автомобилно движиние и трафик. Излаз до булевард - 400м.Отстояние от морето 1 км.

Агенция 'Нов дом 1' ще Ви съдейства за : - Качествена консултация за имотният пазар в град Варна; - Подбиране на оферти за оглед, които пряко отговарят на зададените от Вас критерии; Комплексно правно съдействие за избраният от Вас имот до нотариално прехвърляне на имота; - По-добри условия за кредитиране , като размера и банката се избират съобразно желанието и възможностите на клиента!

Вашият Консултант – Асен Гатев – 0895 501 036Подобни оферти
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст. Пчелина, 180 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст. Пчелина, 260 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Възраждане, 189 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, ВИНС, 70 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Аспарухово, 80 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 130 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 63 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст Добрева чешма, 60 кв.м.
от
до
от
до