ТОП Цена / Делим на Два Магазина / Големи Витрини / 15м Лице на Улица / Висок 4.80м / Гарантиран Човеко-Поток / Сграда АРМАДА

Продава / Магазин, ВАРНА, Младост 162 кв.м.

Цена: € 113 447  |  $ 127 298  |  221 880 лв.
Цена на кв.м: € 700 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: БДС
Етаж: 1
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
ТОП Цена / Делим на Два Магазина / Големи Витрини / 15м Лице на Улица / Висок 4.80м / Гарантиран Човеко-Поток / Сграда АРМАДА

Магазинът представлява: голяма Търговска Зала с големи прозорци тип витрини, Складово Помещение, Санитарен Възел, директен достъп с микробус/автомобил/камион, удобен за зареждане, висок 4.8м. Много е подходящ за разделяне на два магазина съответно по 85м2 и 77м2, което го прави чудесен за инвестиция. Отпред има голяма открита площ като лятна тераса, която е за ползване от магазина или клиентите му. Заобиколен е непосредствено от около 700 апартамента. Лице на улица = 15м, с големи витрини и изключително подходящ за шоурум/рекламна зала, заведение, кафе-бар, магазин, зъболекарски кабинет, козметично-разкрасително студио и т.н.. ГАРАНТИРАН поток от клиенти от съседните обекти в сградата и тези по улицата, както от преминаващите така и от живущите в тази и съседните сгради. Цената е без ДДС, към магазина можем да предложим и парко място.

В сградата има и други търговски площи с различни размери. 70% от тях са разпродадени, закупени за следните дейности: Пицария Амичи, Сладкарница, Закусвалня, магазин Гюрлата за сурови/сушени меса и бърза скара, клуб по Айкидо, магазин за Авточасти.

Състояние: всеки един от магазините се завършва по БДС като може да се издаде до ключ. Отопление и топла вода чрез ТЕЦ изведен в сградата, свързването е по желание.

Сградата: тухла, качествено ново строителство.

Ако не ни познавате, изгледайте това Видео:https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM

При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента.

Консултант недвижими имоти: Мариян Йорданов - 0897 84 25 25

Мариян Йорданов

+359 897 842 525 Обади се
Подобни оферти
Магазин
Магазин, ВАРНА, Младост, 13 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Погреби, 41 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Възраждане, 62 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Кайсиева градина, 588 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Възраждане, 114 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Гранд МОЛ, 105 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Център, 68 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Зимно кино Тракия, 25 кв.м.
от
до
от
до