продаден 415 Е/м2 ! - Къща на нова Намалена Цена с 25 000 лв. – Спешна Продажба – Напълно обзаведена с локално парно и готова за нанасяне с готови документи за сделка !

Продава / Къща, ВАРНА, Трошево 120 кв.м. , Двор: 180 кв.м.

Цена: € 62 600  |  $ 70 935  |  122 433 лв.
Промо цена: € 49 800  |  $ 56 430  |  97 399 лв.
Цена на кв.м: € 522 /m2 € 415 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 1986
Изложение: Изток-запад
Изглед: Вътрешен двор
Спални: 2
Тераси: 2
Етаж: 1
Етажи общо: 2
Канализация: да

415 Е/м2 ! - Къща на нова Намалена Цена с 25 000 лв. – Спешна Продажба – Напълно обзаведена с локално парно и готова за нанасяне с готови документи за сделка !

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 57141

Имотът Представлява : Имотът се състои от къща която е 120 кв.м. в реална собственост разпределени както следва: два коридора; просторна дневна с площ от около 20+ кв.м. ; отделна кухня с трапезария; спалня с площ от около 12 кв.м. ; просторна и слънчева родителска спалня с площ от около 16 кв.м.; голяма баня и тоалетна отделно с площ от около 8 кв.м.; избено помещение; голяма веранда / тераса с площ от около 14 кв.м., както и една втора от 180 кв.м. идеални части от дворното място .

Състояние : Имотът се предлага напълно Обзаведен : Както е видимо от приложените снимки предоставени от собственикът, къщата се предлага с пълното обзавеждане и ще бъде предоставен опис протокол на клиента с детайлна информация за имуществото което е включено в цената !

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Строителство : Висококачествено, утвърдено и отстояло на времето Монолитно Строителство – стоманобетонна конструкция доказала своята земетръсна устойчивост през десетилетията. Монолитна зидария изпълнена с вече несъществуващата и изключително здрава изпечена керамика Български тухли. Ръчно измазани стени с циментова замазка. Подова замазка с подложен 7-8 см. керамзит гарантиращ изключителна шумоизолация и топлоизолация. Здрава циментова външна мазилка на сградата.

Сградата : Къщата е обитавана целогодишно от построяването си, и е в отлично състояние за годините си, а за дворното място се полага редовна грижа от настоящият собственик , както е видимо от приложените снимки !

Екстри: Къщата е с изградено локално парно. Всеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1“ е с включена застраховка за първата година от експлоатацията му. Един курс в рамките на града с камион при нужда да преместите Вашите вещи, както и освещаване на Вашият НОВ ДОМ съобразено с Вашата религия !

Отлична Схема на плащане: „НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на горепосочения имот, съобразено с Вашите нужди до 1/3 години от закупуването НЕ ЗАВИСИМО ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ВНОСКА И НАЧИНА НА ПЛАЩАНЕ !!!

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие !

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

„Консултант Недвижими Имоти „ : Венелин Бабанов – 0894 555 620

Моите Контакти за Въпроси, Коментари и Огледи :

Телефон - Всеки Ден от 8:30 до 22:30 - 0894 555 620

Whatsapp - Денонощно: 0894 555 620

Viber - Денонощно: 0894 555 620

Messenger – Денонощно: Venelin Babanov

Email: На Вниманието на В. Бабанов – babanov@novdom1.bg


Венелин Бабанов

+359 894 555 620 Обади се
Подобни оферти
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 130 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, МОЛ Варна, 120 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст Добрева чешма, 60 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Аспарухово, 80 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 63 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 200 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Колхозен пазар, 530 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Колхозен пазар, 110 кв.м.
от
до
от
до