УНИКАЛЕН ПАРЦЕЛ С ПАНОРАМА МОРЕ В СЪЧЕТАНИЕ С ГОРА

Продава / Парцел, ВАРНА, Аспарухово , РЗП: 610 кв.м.

Цена: € 52 850  |  $ 62 006  |  103 364 лв.
Цена на кв.м: € 87 /m2
УНИКАЛЕН ПАРЦЕЛ С ПАНОРАМА МОРЕ В СЪЧЕТАНИЕ С ГОРА

Описание : Парцелът е разположен на югоизток с прекрасна гледка към Варненския залив. В горната част граничи с красива гора.

В имота има малка къща с ток и вода. Има канализация която е в кооперация с няколко имота. Спокойна атмосфера зареждаща с позитивизъм. Прекрасен имот за изграждането на просторна къща с постоянно пребиваване.

Отлична Локация : Квартал Аспарухово се характеризира с отлична новоизградена инфраструктура, велоалеи, голям парк и широка плажна ивица. Детски градини, ясла, училища, както и бързия достъп до центъра на града правят района един от най-предпочитаните за живеене и инвестиции.

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти „ ВЕСЕЛИНА ЙОРДАНОВА тел. 0897 000 370


Подобни оферти
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Манастирски рид, 638 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Перчемлията, 2432 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Манастирски рид, 724 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, Виница, 925 кв.м.
Парцел
Парцел
Парцел, ВАРНА, Виница, 3450 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Траката, 960 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Траката, 800 кв.м.
от
до
от
до