ТОП ЛОКАЦИЯ! ТРИСТАТАЕН! ТУХЛА! СПОРТНА ЗАЛА!

Продава / Тристаен имот, ВАРНА, Спортна зала 135 кв.м.

Цена: € 140 000  |  $ 165 645  |  273 812 лв.
Цена на кв.м: € 1 037 /m2
Тип строителство: тухла
Етап на строителство: В строеж
Спални: 2
Тераси: 3
Етаж: 6
Асансьор: да
Канализация: да

ТОП ЛОКАЦИЯ! ТРИСТАТАЕН! ТУХЛА! СПОРТНА ЗАЛА!

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №:58600

Апартамента представлява: Коридор, голям и светъл Дневен Тракт с от които се излиза на просторна тераса, Две спални с отделни тераси, Баня и Тоалетна.

Разположен е в нова тухлена сграда с А14 на 6-ти етаж от 8, с безупречно качествено на изпълнение, на водеща строителна фирма. Южно изложение, без скосове и без отстъп, статут "Апартамент" на изключително възлово място.

Състояние: Жилището се завършва по БДС, плюс поставяне на вътрешни врати.

Сградата: Луксозно завършени общи части, алуминиеви парапети, хидравличен асансьор с „долно-машинно" гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Домофона система за контролиран достъп в сградата.

Отлична локация: Непосредствено до Спортна зала, Иконимочески университет и Висше военноморско училище. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, супермаркети, козметични студия, заведения.

Уважаеми клиенти само и единствено от агенция Нов Дом 1 можете да получите преференциални цени и условия за покупката на този и други имоти в тази сграда.

Забележка: Приложените по-горе описания и снимки имат за цел да Ви дадат максимално добра представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са одобрени от собственика и публикувани с неговото съгласие !

„НОВ ДОМ 1“ :

„Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

„Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

„Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Теодора Борисова 0890 555 970


Теодора Борисова

+359 890 555 970 Обади се
Подобни оферти
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Възраждане, 85 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Възраждане, 60 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Виница, 79 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Аспарухово, 117 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Виница, 75 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Кайсиева градина, 74 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Аспарухово, 103 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Колхозен пазар, 71 кв.м.
от
до
от
до