Райско местенце!!! Напълно обзаведена Къща, след основен ремонт * Пригодена като " Къща за гости" ПЕРФЕКТНАТА ИНВЕСТИЦИЯ. На 1.7 километра от Минералните извори на Сапарева баня и от Лифта за 7те Рилски езера

Продава / Къща, 144 кв.м. , Двор: 560 кв.м.

Цена: € 81 000  |  $ 95 664  |  158 420 лв.
Цена на кв.м: € 563 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Етап на строителство: Обзаведен
Спални: 3
Етажи общо: 2
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
Прекрасна къща, напълно обзаведена, готова да приюти новите си собственици! Имотът е перфектен и за инвестиция, тъй като е пригоден, като " Къща за гости" !!!

Състояние: Къщата е на 2 етажа и е напълно обзаведена! Снимките отговарят на описанието!
Имотът представлява : Първи етаж: Помещение за винарна ( мазе ), още едно свободно такова и баня с тоалет.
Вторият етаж е изключително просторен и светъл. 3 отделни стаи с голям и широк коридор, както и още една баня с тоалет!
В имота има още една сграда, която е устроена за трапезария с всички необходими за една кухня уреди. Там също има баня с тоалет. В двора има и голям дървен навес с барбекю. Всичко в къщата /от покрива до трапезарията/ е реновирано през 2019 година. Стаите на втория етаж и трапезарията са обзаведени с нови мебели и телевизори с кабелна телевизия.

Отлична локация : Ако искате да избягате от шума на колите, прахта и хаоса. Това е вашето място! Намиращо се в полите на Рила планина, село Сапарево е само на 80км от София! В непосредсвена близост е курортното градче Сапарева баня (1.7км) известно с минералните си извори, както и лифта до Седемте Рилски езера !

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

„Консултант Недвижими Имоти „ : Борислав Димитров * тел: 0890555960

Нов Дом 1 - винаги най-доброто на пазара!


София - Нов Дом 1

+359 2 418 0002 Обади се
Подобни оферти
Къща
Къща,  , 141  кв.м.
Къща
Къща,  , 90  кв.м.
Къща
Къща,  , 120  кв.м.
от
до
от
до