ТОП ЦЕНА!!! 2 СТАЕН АПАРТАМЕНТ, ЧУДЕСНА ЛОКАЦИЯ! ТОП ИЗПЪЛНИТЕЛ

Продава / Двустаен имот, СОФИЯ, Връбница 2 70 кв.м.

Цена: € 47 000  |  $ 57 095  |  91 923 лв.
Цена на кв.м: € 671 /m2
Обзавеждане: Необзаведен
Година на построяване: 2022
Спални: 1
Тераси: 1
Етаж: 3
Етажи общо: 8
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
ТОП ЦЕНА!!! 2 СТАЕН АПАРТАМЕНТ, ЧУДЕСНА ЛОКАЦИЯ! ТОП ИЗПЪЛНИТЕЛ!

Детайлна информация www.novdom1.bg Реф№ 59115

"Консултант Недвижими Имоти": Евгения Бальова - 0895 550 157

Имотът представлява : 2 стаен апартамент. Състои се от входно антре;просторна светла всекидневна с кухненска част към нея *25кв.м.; баня с тоалет; 1 просторна спалня ;тераса. Разположен е в проектирана сграда с очакван край на строителството през началото 2022г., безупречно качествено изпълнение на водеща строителна фирма.

Състояние: Екстериорното проектно решение е съобразено с околното застрояване и преобладаващите съвременни тенденции в облика на новопостроените сгради в тази част на града. В образа на сградата е търсен атрактивен и раздвижен силует, не само към прилежашите улици, но и към вътрешността на имота.

За фасадните плоскости са иползвани следните завършващи материали:

- Партер и типови жилищни етажи (до кота +23.40 м) – силиковнова/силикатна външна мазилка в два основни цвята и три допълнителни цветя за отделни елементи и зони. Подпокривни етажи – обшивка от гладка ламарина, която продължава като прикритие по скатните покриви.Парапети – ажурни метални, с височина H=120 см от готов под. Дограми – прозорци от 6 камерни PVC – профили с двоен стъклопакет; гаражни врати – ролетни, термоизолирани

- Общо 4 броя асансьори, 2 от които с товароносимост 400 кг и 2 с товароносимост 1000 кг. Достигат до първият подпокривен етаж на кота +23.4 м.

Външните стени и стените между отделните апартаменти са тухлени с дебелина 25 см. Вътрешните преградни стени са тухлени с дебелина 12 см. Към всяка асансьорна шахта е предвидено да се изпълни предстенна обшивка от 2 пласта гипсокартон и звукоизолация от 10 см каменна вата.

Основният покрив е плосък, тип „обърнат топъл покрив“. Скатните покриви в рамките на двата подпокривни етажа са бетонови, с наклон 45° и покритие от гладка ламарина. Покривните тераси, както и балконите и терасите по типовите етажи, се предвиждат с настилка от студоустойчива подова керамика.

Сградата е топлоизолирана както следва: 10 см EPS за всички ограждащи надземни стени; 5 см XPS по тавана на подземния гараж.

Забележка: Приложените снимки, схеми и визуализации са с цел добиване на максимална представа за завършения вид на имота.

Отлична локация: Изключително комуникативно място, две метро спирки на 5 минути пешеходно разстояни., няколко трамвайни, тролейни и автобусни линии. В района има голям брой градинки, само на 5 минути от Северен парк и на 10 минути от Западен парк. В радиус от 200 метра се намират множество детски градини, начални училища, гимназии, както и IX РПУ – участък Връбница. Също така в близост са и множество ресторанти, кафета, фитнес зали, болници и църкви, банкови офиси, бензиностанции, хранителни вериги (Била, Фантастико, Т-маркет, Кауфланд, Лидъл). Местоположението е с отлична инфраструктура и осигурен бърз достъп до центъра и всички квартали на столицата.

Уважаеми клиенти само и единствено от агенция Нов Дом 1 можете да получите преференциални цени и условия за покупката на този и други имоти в тази сграда.

Нов Дом 1 - винаги най-доброто на пазара!

Контакти за Въпроси, Коментари и Огледи: Евгения Бальова - 0895 550 157

Разберете повече за проекта Нов Дом 1 на следното видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM


Евгения Бальова

+359 895 550 157 +359 2 418 0002 Обади се
Подобни оферти
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Люлин 10, 93 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Младост 4, 61 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Лагера, 70 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Младост 4, 55 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Банишора, 81 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Младост 4, 65 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Банишора, 83 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Младост 4, 70 кв.м.
от
до
от
до