ЛУКС КЪЩА с.ДОЛИЩЕ! РЗП 253 кв.м., ДВОР 1140 кв.м.!! СПОКОЙСТВИЕ! ТИШИНА!

Продава / Къща, Област Варна, с. Долище 253 кв.м. , Двор: 1140 кв.м.

Цена: € 175 000  |  $ 212 060  |  342 265 лв.
Цена на кв.м: € 692 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2009
Спални: 5
Етажи общо: 3
Канализация: да
ЛУКС КЪЩА с.ДОЛИЩЕ! РЗП 253 кв.м., ДВОР 1140 кв.м.!! СПОКОЙСТВИЕ! ТИШИНА!

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 60402

Имотът Представлява: Къща с разгъната застроена площ 253 кв. м. състояща се от три етажа в с.Долище. Парцела е с площ 1143 кв.м.

Разпределение както следва:

Първи етаж се състои от: Входно Антре (6 кв.м), комбиниран Санитарен възел (11 кв.м) с прозорче, Просторна Дневна с Трапезария и Кухненски бокс (65 кв.м), с камина и барплот, Склад (4 кв.м) и Веранда (16 кв.м). Вътрешно стълбище води към втория етаж.

Втори етаж: 5 Спални (9 кв.м, 11 кв.м, 15 кв.м, 12 кв.м и 13 кв.м), две Бани с Тоалетни и душкабини (по 4 кв.м всяка), Тераса-лоджия (12 кв.м) с красива гледка към двора. Дървено стълбище води към третия етаж.

Трети етаж: Тавански етаж със застроена площ 133 кв.м, който може да се обособи в жилищен.

Състоние: Къщата се продава обзаведена и оборудвана с ел. уреди. Подовото покритие в спалните е ламинат, останалите помещения са с гранитогрес, баните са с фаянс и теракот. Стените са боядисани с латекс. Поставена е ПВЦ дограма. Отоплението е решено с камина 17 кw, с термодатчик и въздухопроводи към всички стаи. Направена е външна декоративна изолация на цялата къща, а дневният тракт има и допълнителна вътрешна изолация с вата, гипсокартон и декоративни елементи. От фреските прозорци се открива панорама към алпинеума и барбекюто. Налични са електричество и вода. Имотът е с изрядни строителни документи. Има паспорт на сградата. Подходяща е за кредитиране. Цената включва цялото обзавеждане, съоръженията и декорациите. Бонус - сгъваема маса за тенис.

Отлична Локация: Къщата се намира в село Долище, община Аксаково, област Варна, на 18 км разстояние от Варна. Разположено е в живописната Батовска долина, която е единствената клисура между гр. Варна, Черно море и река Дунав.

Забележка: Приложените по-горе описания и снимки имат за цел да Ви дадат максимално добра представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са одобрени от собственика и публикувани с неговото съгласие! Имотът се издава пригоден за живеене, така както се вижда на снимките, което го прави идеален за инвестиция и/или отдаване под наем !

“ НОВ ДОМ 1“:

Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Теодора Борисова 0890 555 970

Теодора Борисова

+359 890 555 970 Обади се
Подобни оферти
Къща
Къща, Област Варна, Долни Чифлик, 106 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст. Ракитника, 618 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Водица, 45 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Боровец, 165 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Изворско, 180 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Аксаково, 240 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, М-т Евксиноград, 503 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Аксаково, 190 кв.м.
от
до
от
до