ПРЕДПРЕМИЕРА: Нов Дом 1 и Небостъргача на Варна! КАПАРИРАЙ сега ПЛАТИ на Акт 15!

Продава / Четиристаен имот, ВАРНА, Окръжна болница 210 кв.м.

Цена: € 0  |  $ 0  |  0 лв.
Цена на кв.м: € 0 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: БДС
Изложение: Югоизток
Изглед: Морски
Спални: 3
Тераси: 1
Етаж: 31
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
ПРЕДПРЕМИЕРА: Нов Дом 1 и Небостъргача на Варна!КАПАРИРАЙ сега ПЛАТИ на Акт 15!

 • Живей, Инвестирай, Управлявай бизнеса и Покорявай от върха. Безкраен хоризонт с вечна панорама.

Стратегическата локация на сградата Ви осигурява бърз и безпрепятствен достъп до всяка една необходима градска комуникация задоволявайки и най-претенциозните изисквания за местоположение, бързина, достъпност и комфорт. Характерна особеност е големия простор и слънце достъпност около самата сграда и имотите в нея. Панорамната обиколка започва още от ниските етажи като може да се насладите на различни морски и градски гледки от разкриващата се 360 градусова панорама.

Инвестицията в най-уникалния проект за града ви дава преднина, сигурност и висока доходност изпреварвайки всички останали градски проекти гарантирайки 1-во място на заинтересованост сред всички потенциални клиенти.

Бизнеса не може да срещне по-благоприятна среда. Заобиколен от възлови комуникации, държавни институции, други бизнеси и учреждения, клиенто-поток, нестихващ интерес и любопитство все благоприятни условия за растеж и признание.

Жилищата са една от трите основни концепции изграждащи философията на този проект. Да живееш в тази сграда означа много неща, но най-важните са: време, свобода и привилегии.

 • Намерете себе си и мястото си в едни от двата обема: хоризонтален или вертикален. Вертикалния обем ще достига до 140м и ще е най-високата сграда във Варна. Двата обема са със сходни размери и са свързани помежду си като дават възможност за разнообразен избор по различни критерии.
 • Ставайки част от този проект Вие не получавате само едно, а комбинация от всичко: жилищни, офис и търговска площи, хотел, кафе и ресторант, зелени паркови площи, банкови офиси, здравни услуги, спортни зали, супермаркет, шопинг център - мол, места за забавления, паркинг и др.
 • Философия: начин на живот събран на едно място. Ако цените времето и енергията си няма по-добро място, което да ви дава толкова много и да подчертава правилния Ви избор.

Уважаеми клиенти, Нов Дом 1 е основен партньор в предлагането на имоти в този така невероятен за града ни проект и с радост бихме ви предложили най-добрите условия, за да можете и вие да станете част от него.

За цялостна информация и изключителни цени си запишете час за среща: Мариян Йорданов - Нов Дом 1, тел. 0897 84 25 25

Мариян Йорданов

+359 897 842 525 Обади се
Подобни оферти
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Бриз, 138 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Чаталджа, 98 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Зимно кино Тракия, 97 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Виница, 166 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Чаталджа, 120 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Червен площад, 91 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Победа, 137 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, м-ст. Зеленика, 124 кв.м.
от
до
от
до