ГОТОВ разработен БИЗНЕС комплекс с магазини! ТОП ЛОКАЦИЯ! ТОП ЦЕНА!

Под Наем / Магазин, СОФИЯ, Център 200 кв.м.

Цена: € 1 150  |  $ 1 173  |  2 249 лв.
Цена на кв.м: € 6 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Частично
Етап на строителство: Ключ
Изглед: Градски
Етаж: 1
Етажи общо: 2
Канализация: да
Агенция НОВ ДОМ 1 предлага на своите Клиенти ГОТОВ разработен БИЗНЕС комплекс с магазини от обща площ 237 м2. Търговският обект е разпределен както следва:

Ниво 2: Едно общо отворено пространство от 200 м2, два санитарни възела, гардеробна, кухненски кът, самостоятелно обособена стая 20 м2 ползвана за офис, част от Ниво 2 с обща площ 225 м2.

Стените са на латекс, таваните с окачен таван и осветителни тела, настилката гранитогрес. Отоплението е на климатици. Санитарните възли са на теракот и фаянс. Целия комплекс е обезопасен с ролетни щори на всеки самостоятелен обект.

P. S. Търговският комплекс има ОПЦИЯ за надстрояване в ПЕРСПЕКТИВА.

*** ТОП инвестиция! *** ТОП цена! ***ТОП локация!

Отлична ЛОКАЦИЯ! Местоположение на ГЛАВЕН булевард!

Нов Дом 1 - винаги най-доброто на пазара!

За нас: НОВ ДОМ1: агенция за недвижими имоти е с дългогодишен опит и утвърден професионализъм с години назад на пазара за имоти. Ние разполагаме с Юридически отдел извършващ всички необходими юридически и технически проверки за имотите, организира всички етапи по сделката до нейното финализиране включително с нотариално прехвърляне на имота. Нашата компания предлага на своите клиенти БЕЗПЛАТНА консултация чрез Кредитният Отдел, съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента!

Консултант: Русалка Иванова
Тел.: 0897000282


Русалка Иванова

+359 897 000 282 +359 2 418 0002 Обади се
Подобни оферти

Не можем да открием имот с тези характеристики!

Променете критериите за търсене по-горе и открийте своя Нов Дом!

от
до
от
до