МАГАЗИН , ОФИС ИЛИ СТУДИО НА ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ !!!

Под Наем / Магазин, СОФИЯ, Дървеница 50 кв.м.

Цена: € 255  |  $ 274  |  499 лв.
Цена на кв.м: € 5 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Частично
Етап на строителство: Завършен
Изглед: Градски
Етажи общо: 4
Канализация: да
МАГАЗИН , ОФИС ИЛИ СТУДИО НА ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ !!!

Реф. №62332 на сайт www.novdom1.bg

Намира се в сграда с достъп и витрина към улица на партерно ниво. Състои се от търговска зала около 45 кв.м , която може да се прегради според нуждите на наемателя и санитарен възел. С атрактивната си локация имота е подходящ за козметично студио , офис , търговска, логистична дейност и др. Свободен за наемане от 01.2023г.

Отлична Локация: Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град София - Дървеница на границата със Студентски град.

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Забележка:Приложените по-горе описания и снимки са одобрени от собственика и публикувани с неговото съгласие ! Наемната цена на магазина е 500 лева на месец, без консумативните разходи: ток, вода, топлофикация, телевизия , интернет , СОТ и др. В деня на настаняването се дължи възвръщаем депозит в размер на един месечен наем.

"Консултант недвижими имоти" : Иван Димитров 0890 555 820

Иван Димитров

+359 890 555 820 Обади се
Подобни оферти
Магазин
Магазин,  СОФИЯ, Дружба 1, 183  кв.м.
Магазин
Магазин,  СОФИЯ, Люлин 5, 33  кв.м.
Магазин
Магазин
Магазин,  СОФИЯ, Център, 95  кв.м.
от
до
от
до