Имот, с много възможности

Продава / Къща, ВАРНА, Виница 190 кв.м. , Двор: 380 кв.м.

Цена: € 168 000  |  $ 203 578  |  328 574 лв.
Цена на кв.м: € 884 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Етап на строителство: Завършен
Изложение: Югоизток
Спални: 5
Тераси: 3
Етаж: 2
Етажи общо: 3
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
Къща с двор / Тухла / Отделен вход / До центъра
Състои се от:
На партерно ниво - две големи стаи, които е възможно да преустроите за живеене или отдаване под наем, или за котелно за локално парно.

На първи етаж - 120 м2 са разположени Коридор, Хол, Дневна с отделен кухненски бокс, две спални, баня, тоалет. Една остъклена тераса към едната спалня, втора голяма тераса, пред хола и дневната.

Мансарден етаж - голям коридор, слънчева дневна с излаз на панорамна тераса, просторна спалня, баня и тоалет в едно.
Изложение Юг-Изток-Запад.

Гараж в двора, стопанска постройка до гаража. Кладенец.

Екстри: Отделен вход. В къщата могат спокойно да живеят на три семейства или част от имота да се отдаде под наем. В непосредствена близост до центъра на квартала.

Строителство: Висококачествено, утвърдено и отстояло на времето Монолитно Строителство – стоманобетонна конструкция, доказала своята земетръсна устойчивост през десетилетията.

Местоположението и състоянието на имота го прави отличен за живеене. Тих, спокоен, с чист въздух квартал на големия град. Само на два километра от КК "Св. св. Константин и Елена". На Ваше разположение са Детска градина "Иглика" с ясла към нея, Основно училище "Панайот Волов", читалище със почти 100 годишна история и дейност, аптеки, медицински центрове, банки, детски площадки.

Забележка: Приложените по-горе описания и снимки имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие!

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с: „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента

Консултант Недвижими имоти: Женя Илиева - 0894 555 680

Женя Илиева

+359 894 555 680 Обади се
Подобни оферти
Къща
Къща, ВАРНА, Галата, 235 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Трошево, 160 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 350 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст. Планова, 165 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Галата, 1000 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Бриз, 210 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Идеален център, 202 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Изгрев, 350 кв.м.
от
до
от
до