СГРАДА "D-HOME" * ОПРЕДЕЛЕНО НАЙ - ИЗГОДНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАЙОНА И НЕ САМО * ТОП ЦЕНА С ЧУДЕСНА ЛОКАЦИЯ * ТЕЦ * ТИХО МЯСТО * НА 6 МИН. ОТ ТРАНСПОРТ * ОПЦИЯ ЗА ПРЕУСТРОЙСТВО НА 3-СТАЕН

Продава / Двустаен имот, СОФИЯ, Красна поляна 3 71 кв.м.

Цена: € 70 614  |  $ 82 699  |  138 107 лв.
Цена на кв.м: € 995 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2020
Изложение: Изток-запад
Изглед: Градски
Спални: 1
Тераси: 1
Етаж: 8
Етажи общо: 9
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
Референтен код №64141 в www.novdom1.bg!

Консултант недвижими имоти: Даниел Димитров тел: 0876600830

Имотът представлява: Входно антре 3,5м2; Дневна с кухненска част 24,7м2 и излаз на тераса 1,32м2; Светла спалня 15,6м2 с излаз на общата тераса с дневния тракт; Баня с тоалет в едно3м2; Отделен тоалет. Отоплението в сградата е предвидено на ТЕЦ. Жилището се намира в сграда с входирани документи за АКТ16, което го прави подходящо за финансиране от банка и с очаквано разрешение за ползване до края на 2021 година; Правилни форми на стаите; Статут на „Ателие“(няма предвидено паркомясто и мазе по проект). Две санитарни помещения; Възможност за закупуване на подземно паркомясто от 8 500 €, подземен гараж от 14 500 €

Отлична локация: Имотът се намира в една от най-предпочитаните части на ж.к Красна поляна, а именно частта с нови кооперации. Голяма близост до главни пътни артерии позволяващи бърз и лесен достъп до различни части на града, спирки на градски транспорт (автобуси: 11, 45, 60, 72, 77, 102, Тм. 11) магазини, учебни заведения, здравни учреждения, спирки на градски транспорт, заведения за хранене и др.

Строителство: Висококачествено „Ново Строителство“ – стоманобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“. Монолитна зидария изпълнена с най-висок клас многокамерни керамични блокове. Топлоизолационна система 10см. Силикат-силиконова фасадна мазилка с висока паропропускливост и самопочистващ се ефект. Висок клас 5-камерна ПВЦ дограма с 3-слоен стъклопакет с всесезонно и К-стъкло. Естествен камък за общите части и терасите. Алуминиеви парапети с подсилено стъкло, не изискващи поддръжка, освен почистване в общите части и на терасите. Испански асансьор от висок клас "ОРОНА" с долно машинно, гарантиращ тихата работа на съоръжението.

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.


Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM

При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента.

Даниел Димитров

+359 876 600 830 +359 2 418 0002 Обади се
Подобни оферти
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 60 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 67 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Студентски град, 67 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Витоша, 67 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Бояна, 77 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 81 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Дружба 2, 73 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Гоце Делчев, 73 кв.м.
от
до
от
до