3-стайни жилища ШИРОК ЦЕНТЪР! ТОП ОФЕРТА! ТОП ЦЕНИ!

Продава / Сграда, СОФИЯ, Сердика 95 кв.м.

Цена: € 127 650  |  $ 136 053  |  249 658 лв.
Цена на кв.м: € 1 344 /m2
Година на построяване: 2023
Изложение: Югоизток
Изглед: Градски
Спални: 2
Тераси: 1
Етаж: 2
Етажи общо: 8
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
Обявените Цени са с ДДС!
За удобство на всеки желаещ да се запознае в детайли с проекта и предлагана от нас сграда в офиса разполагаме с пълна информация като Техническа характеристика на изпълнение, архитектурни разпределения и 3D визуализация на сградата с цел придобиване цялостна представа за обекта и не на последно място разбира се точната локация.

Архитектурата на сградата е с изключително модерен стил с луксозно изпълнение на фасада и общи части, висококачествена топлоизолация по фасадите и покрива, оборудване с асансьор, окачен таван на общите пространства с автоматично осветление.
Сигурността на комплекса ще бъде обезпечена чрез контролиран достъп и видео наблюдение. По фасадата ще бъдат монтирани осветителни LED тела.
Дограмата ще бъде 5 камерна с двоен стъклопакет тип „четири сезона“.
Сградата ще разполага с подземни паркоместа и гаражи.

Съдействие за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Имотът се издава съгласно „БДС“ : Блиндирана входна врата; понорамни "Френски" прозорци, 5-камерна дограма с двоен стъклопакет тип "четири сезона", Тухли с високо шумо и топлоизолация, 10см. външна изолация, на шпакловка и замазка с възможност за довършване до ключ и обзавеждане до ключ. Озеленяване по проект.

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на Апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем !

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.


Схеми на плащане*или по договаряне
30% на пр.дог.
30% на акт 14
30% на акт 15
10% на акт 16

Русалка Иванова

+359 897 000 282 +359 2 418 0002 Обади се
Подобни оферти
Сграда
Сграда, СОФИЯ, Манастирски ливади, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, СОФИЯ, Малинова долина, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, СОФИЯ, Малинова долина, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, СОФИЯ, Сердика, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, СОФИЯ, Изгрев, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, СОФИЯ, Младост 4, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, СОФИЯ, Зона Б-18, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, СОФИЯ, Младост 4, 1 кв.м.
от
до
от
до