С Акт 14! СЛЪНЧЕВ ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ!

Продава / Едностаен имот, СОФИЯ, Студентски град 29 кв.м.

Цена: € 35 000  |  $ 40 990  |  68 453 лв.
Цена на кв.м: € 1 207 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2022
Изложение: Запад
Спални: 1
Етаж: 4
Етажи общо: 5
Асансьор: да
Канализация: да
С Акт 14! СЛЪНЧЕВ ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ!

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф: 65452
Емил Бабанов тел: 0896 555 620

Чудесен едностаен Апартамент със западно изложение на четвърти от пет етажна сграда. Изцяло покрит, среден, с правилни фoрми.

Обявената цена е за издаване по БДС която е разбита на няколко вноски до Акт 16. Към монета сградата е с Акт 14.

Архитектурата на сградата е в изключително модерен стил изпълнена със стъклена качена фасада предаваща лукс и блясък. Материали от най-висок клас, висококачествена топлоизолация по фасадите и покрива, асансьор, парапети от алуминиеви парапети за стълбищата, окачен таван на общите пространства с автоматично осветление.
Сигурността на комплекса ще бъде обезпечена чрез контролиран достъп и видео наблюдение. По фасадата ще бъдат монтирани осветителни LED тела.
Дограмата ще бъде 5 камерна с двоен стъклопакет тип „четири сезона“.

В поредица от плюсове / цена!етаж!изложение!/ не на последно място е и изключително атрактивната локация подходяща както за отдаване под наем в краткосрочен или дългосрочен план, така и за препродажба.

Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град София - Студентски град. 300м. до "Зимен дворец на спорта" ; 500м. до "НСА" ; 400м. до "Кауфланд" и "Фантастико" 250м. до Автобусен транспорт!
Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

С цел придобиване цялостна представа за сградата и точната и локация- всеки желаещ да се запознае в детайли с проекта, разполагаме с пълна информация - техническа характеристика на изпълнение, архитектурни разпределения и 3D визуализация.

Съдействие за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Състояние : Имотът се издава съгласно „БДС“ – Екстериорна блиндирана врата. Под : нивелирана замазка подготвена за полагане на гранитогрес, паркет или настилка по Ваш избор. Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол подготвена за боя или тапет по ваш избор. Мокри Помещения : ръчно обработена циментова мазилка подготвена за полагане на фаянс и теракота .ВиК инсталация „на тапа“. ЕЛ инсталация : контакти, ключ и фасонки. МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма .

Строителство: Висококачествено „Ново Строителство“ – стоманобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“. Монолитна зидария изпълнена с най-висок клас Австрийски керамични блокове на фирмата „Wienerberger“ – Porotherm 25 N+F Light. Висок клас дограма с всесезонен стъклопакет, изолационна система и окачена стъклена фасада.

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие !

„Консултант Недвижими Имоти„: Емил Бабанов 0896 555 620

Нов Дом 1 - винаги най-доброто на пазара!

Емил Бабанов

+359 896 555 620 Обади се
Подобни оферти
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 36 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Младост 1, 25 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Витоша, 21 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Драгалевци, 62 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Дружба 1, 38 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Дружба 1, 38 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Дървеница, 52 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Дървеница, 50 кв.м.
от
до
от
до