ТОП ЦЕНА!!! САМО 870€ НА КВ.М.!!!АКТ16 07.2022!!!

Продава / Тристаен имот, СОФИЯ, Дружба 1 162 кв.м.

Цена: € 140 940  |  $ 150 218  |  275 650 лв.
Цена на кв.м: € 870 /m2
Тип строителство: тухла
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2022
Изложение: Изток-запад
Спални: 3
Тераси: 2
Етаж: 5
Етажи общо: 10
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
ТОП ЦЕНА!!! САМО 870€ НА КВ.М.!!!АКТ16 07.2022!!!

Ref.№ 66901

Апартаментът представлява: Разположен е на 5 етаж в новострояща се сграда със смесено предназначение - магазини, ресторант, офиси, банков клон и апартаменти. Апартамента се състой от две самостоятелни стай с балкони тип 'Лоджия', изключително просторен хол с кухнески тракт към него и широка баня с WC. Апартамента е с невероятно изложение към пистите на Летище София и Витоша. Чистата площ на жилището е 140,28 м2.

Отлична локация: Сградата се намира в района на Летище София. Постройката е монолитна-стоманобетонава, изпълнена с червени тухли 'Wienerberger', Голям и малък асансьор 'ORONA', 24-часова охрана, контрол на достъпа. Енергийната ефективност е клас 'А' - върху тухлите e положена 10 см. топлоизолация по проект, дограмата е 5 камерна с 4 сезонен стъклопакет. Към сградата е заложена зала с постоянен free WiFi, принтери, мултимедия за самостоятени дейности осигуряваща възможност за осъществяване на работни срещи, партита, кино вечери и общи събрания.

Сградата: Сградата има издадени Акт. Обр. 14 и Удостоверение по чл. 181 от ЗУТ. Присъединена е към Софийска вода и ЧЕЗ чрез изградени външни връзки и трафопост.

Паркирането е подспосредством 64 бр. паркоместа разположени на две нива под сградата. Паркоместата са с нормални габарити, даващи възможност да паркира SUV. За всяко паркомясто е заложен самостоятелен токов кръг с отделен електромер, за зареждане на електроавтомобил. При желание от ваша страна можете да закупите паркомясто на единична цена от 8800 Euro. Посочените по-горе цени са без ДДС.

Забележка: Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем!


НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с: „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

СРОКА НА ЗАВЪРШВАНЕ И ПРЕДАВАНЕ НА ОБЕКТА Е 07.07.2022 год.!!!


Цялата информация относно този имот, може да получите не: www.novdom1.bg


Консултант недвижими имоти - Димитър Борисов 0894555670

Подобни оферти
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Люлин - център, 66 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 303 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 182 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Триъгълника, 92 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 108 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Борово, 67 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Люлин - център, 75 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Младост 2, 99 кв.м.
от
до
от
до