ПРЕД АКТ 14 * 4 МИН ДО МЕТРО * 4 МИН ДО СЕВЕРЕН ПАРК * ДНЕВНА 25м2-СПАЛНЯ 13,5м2-БАНЯ 4,4м2 * ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ВОДЕНЕ НА ДОБРО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ

Продава / Двустаен имот, СОФИЯ, Надежда 4 74 кв.м.

Цена: € 73 780  |  $ 83 313  |  144 299 лв.
Цена на кв.м: € 997 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2021
Изложение: Изток
Спални: 1
Тераси: 1
Етаж: 2
Етажи общо: 9
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
ИНВЕСТИЦИОНЕН АПАРТАМЕНТ ЗА САМО 1000€/М2 * 4 МИН ОТ МЕТРОСТАНЦИЯ * 4 МИН ОТ СЕВЕРЕН ПАРК * ТИХА И СПОКОЙНА УЛИЦА * ПОКРИТ * ПРАВИЛНИ ФОРМИ НА СТАИТЕ * СТАТУТ АПАРТАМЕНТ * КОТА 3,25 МЕТРА * ОПЦИЯ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ПАРКОМЯСТО НА 10 000 € * ПЕРФЕКТЕН ЗА ИНВЕСТИЦИЯ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА ИЛИ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ * ПЛАЩАНЕ ПО ДОГОВАРЯНЕ

„Консултант Недвижими Имоти „: Даниел Димитров –0876600830

Имотът Представлява : Входно антре 4,7м2; Баня с тоалетна 4,4м2; Дневна с трапезария и кухненски бокс 25,20м2 с излаз на тераса 2м2; Спалня 13,5м2 с излаз на същата тераса; Опция за закупуване на паркомясто на стойност 10 000 €.

Състояние : Имотът се издава съгласно „БДС“ – Екстериорна блиндирана врата. Под : нивелирана замазка подготвена за полагане на гранитогрес, паркет или настилка по Ваш избор. Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол подготвена за боя или тапет по ваш избор. Мокри Помещения : ръчно обработена циментова мазилка подготвена за полагане на фаянс и теракота. ВиК инсталация „на тапа“. ЕЛ инсталация : контакти, ключ и фасонки. ПВЦ дограма.

Отлична локация: Имотът се намира в един от предпочитаните квартали, както за инвестиция така и за живеене, а именно кв. "Надежда 4". Апартамента се намира в голяма близост до хранителни и не хранителни магазини, главни пътни артерии, училища, детски градини, заведения, спирки на градски транспорт и спирка на метростанция, здравни учреждения. Сградата се намира на 4 минути от метростанция “Бели Дунав”. На 4 минути от Северен парк.

Сградата : КОНСТРУКЦИЯ - монолитна, стоманобетонна скелетно-гредова система с обща фундаментна плоча. Сградата е проектирана, съгласно нормативните изисквания за проектиране на бетонни и стоманобетонни конструкции, с устойчивост на земетръс IX-та степен по скалата на Медведев-Шпонхойер и Карник. Основите са оразмерени съгласно нормите за проектиране, направените геоложки проучвания на място и изготвен геоложки доклад.

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава по БДС и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем !

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с :

1. „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

2. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

3. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

За Въпроси, Коментари и Огледи: Даниел Димитров 0876 600 830

1. Телефон - Всеки Ден от 8:30 до 21:30

2. Whatsapp, Viber, Messenger – Денонощно

3. Email: На Вниманието на Д.Димитров - novdom1sf@gmail.com

Ако все още не ни познавате, моля изгледайте следващият материал :


https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM&t=3s

Даниел Димитров

+359 876 600 830 +359 2 418 0002 Обади се
Подобни оферти
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Драгалевци, 68 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Витоша, 87 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Кръстова вада, 99 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Карпузица, 72 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Гоце Делчев, 70 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Люлин - център, 60 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 70 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 53 кв.м.
от
до
от
до