ПАРЦЕЛ С ПРЕКРАСНА ПАНОРАМНА ГЛЕДКА!

Продава / Парцел, Област София, Бистрица , РЗП: 2829 кв.м.

Цена: € 90 000  |  $ 95 925  |  176 022 лв.
Цена на кв.м: € 32 /m2
ПАРЦЕЛ С ПРЕКРАСНА ПАНОРАМНА ГЛЕДКА!


Ref.№ 68261


Имота се намира на живописно място, с прекрасна панорамна гледка. Всички имоти около него са в регулация, което не възпрепятсва и неговото вкарване в регулация. През имота минават далекопроводи, но самото им разположение позволява да се застрои около 1000кв.м от него!

Забележка: Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем!


НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с: „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.


Цялата информация относно този имот, може да получите на: www.novdom1.bg


Консултант недвижими имоти - Димитър Борисов 0894555670Подобни оферти
Парцел
Парцел,  Област София, - други, 2100  кв.м.
Парцел
Парцел,  Област София, Бистрица, 820  кв.м.
от
до
от
до