ТОП ЦЕНА!!!ПАНОРАМНА ГЛЕДКА!!!ИЗЛОЖЕНИЕ ЮГ!!!СВОБОДНИ ПАРКОМЕСТА НА ЦЕНА 8800€!!!

Продава / Двустаен имот, СОФИЯ, Дружба 1 125 кв.м.

Цена: € 116 250  |  $ 124 993  |  227 362 лв.
Цена на кв.м: € 930 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2022
Изложение: Юг
Изглед: Планински
Спални: 1
Тераси: 2
Етаж: 8
Етажи общо: 10
Асансьор: да
Канализация: да
ТОП ЦЕНА!!!ПАНОРАМНА ГЛЕДКА!!!ИЗЛОЖЕНИЕ ЮГ!!!СВОБОДНИ ПАРКОМЕСТА НА ЦЕНА 8800€!!!


Ref.№ 68300


Имотът Представлява
: разположен на 8 етаж в новострояща се сграда със смесено предназначение - магазини, ресторант, офиси, банков клон и апартаменти. Жилището е изключително просторно, с невероятна гледка към Витоша-планина. Апартамента се състой от входно предверие/9,34 m2/ с тераса, широк санитрен възел/6,37 m2/ с възможност за монтаж на вана, дневна/44,36 m2/ с кухненски бокс/5,16 m2/ и тераса към нея, самостоятелна стая/23,51 m2/. Чистата площ на Апартамента е 108,13 m2.


Отлична локация: Сградата се намира в района на Летище София. Постройката е монолитна-стоманобетонава, изпълнена с червени тухли 'Wienerberger', Голям и малък асансьор 'ORONA', 24-часова охрана, контрол на достъпа. Енергийната ефективност е клас 'А' - върху тухлите e положена 10 см. топлоизолация по проект, дограмата е 5 камерна с 4 сезонен стъклопакет. Към сградата е заложена зала с постоянен free WiFi, принтери, мултимедия за самостоятени дейности осигуряваща възможност за осъществяване на работни срещи, партита, кино вечери и общи събрания.

Сградата: Сградата има издадени Акт. Обр. 14 и Удостоверение по чл. 181 от ЗУТ. Присъединена е към Софийска вода и ЧЕЗ чрез изградени външни връзки и трафопост.

Паркирането е подспосредством 64 бр. паркоместа разположени на две нива под сградата. Паркоместата са с нормални габарити, даващи възможност да паркира SUV. За всяко паркомясто е заложен самостоятелен токов кръг с отделен електромер, за зареждане на електроавтомобил. При желание от ваша страна можете да закупите паркомясто на единична цена от 8800 Euro. Посочените по-горе цени са без ДДС.

Забележка: Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем!


НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с: „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

СРОКА НА ЗАВЪРШВАНЕ И ПРЕДАВАНЕ НА ОБЕКТА Е 07.07.2022 год.!!!


Цялата информация относно този имот, може да получите не: www.novdom1.bg


Консултант недвижими имоти - Димитър Борисов 0894555670


Подобни оферти
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Люлин 5, 79 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 60 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Кръстова вада, 65 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Слатина, 70 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Хаджи Димитър, 96 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Хаджи Димитър, 72 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 52 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Кръстова вада, 63 кв.м.
от
до
от
до