БИЗНЕС ИМОТ - ТОП ЛОКАЦИЯ - ОТЛИЧНА ЦЕНА

Продава / Бизнес имоти, ВАРНА, Окръжна болница 208 кв.м.

Цена: € 235 000  |  $ 245 782  |  459 613 лв.
Цена на кв.м: € 1 130 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: А16
Етаж: -1
Етажи общо: 6
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
БИЗНЕС ИМОТ - ТОП ЛОКАЦИЯ - ОТЛИЧНА ЦЕНА

Детайлна информация на: www.novdom1.bg - Реф. №: 68633

Описание на имота

Имотът представлява: Общо помещение с квадратура 208 кв.м, от които чиста площ 170 кв.м. Луксозно завършено "до ключ", с възможности за разпределение по Ваш избор и според Вашите нужди, с две бани с тоалетни, трета тоалетна с мивка. Разположено в центъра на град Варна, в луксозна жилищна сграда, облицована с естествен камък, парапети от ковано желязо.
Помещението е на ниво –1, с 3.30 м височина, с естествена светлина, т.к има прозорци тип английски двор. Помещението е с вход от към лицето на сградата и е луксозно завършено "до ключ". Подходящо за различни цели - винарна, фитнес, Спа център, козметично студио, лаборатория, копирен център, счетоводна и др. кантори ......

Локация: В близост се намира Медицински Университет, Окръжна болница, пазар, училища, детски градини, магазини и на 10мин пеша от Морската градина.

Сградата: Висококачествено „Ново Строителство“ – железобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност, съгласно „БДС“. Монолитна зидария изпълнена с висок клас керамични и глинени тухли. Висок клас ПВЦ.
Забележка: Приложените по-горе снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са реални и имат за цел да Ви дадат максимално добра представа за общия вид и разпределението на имота! Горепосочените са предоставени от собственика и публикувани с неговото съгласие!

„НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с: „Юридически Отдел“, извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Консултант Недвижими Имоти: Женя Илиева - 0894 555 680

Женя Илиева

+359 894 555 680 Обади се
Подобни оферти
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Аспарухово, 527 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Зимно кино Тракия, 130 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Лятно кино Тракия, 100 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Западна промишлена зона, 2921 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Севастопол, 360 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Гръцки квартал, 190 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Лятно кино Тракия, 100 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Център, 95 кв.м.
от
до
от
до