Якото Бачкане се Отплаща, когато искаш КЪЩА на 15-на минути от „Катедралата“ , но „парата“ едвам стига за гарсониера в „Кайсиева“ !

Продава / Къща, Област Варна, c. Приселци 120 кв.м. , Двор: 400 кв.м.

Цена: € 53 000  |  $ 56 489  |  103 657 лв.
Цена на кв.м: € 442 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: за ремонт
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 1980
Изложение: Юг
Изглед: Вътрешен двор
Спални: 2
Тераси: 1
Етаж: 2
Етажи общо: 2
Паркомясто/гараж: да

Якото Бачкане се Отплаща, когато искаш КЪЩА на 15-на минути от „Катедралата“ , но „парата“ едвам стига за гарсониера в „Кайсиева“ !!! Ключ в Офиса

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 69667

Имотът Представлява : Къща на две нива със застроена площ от 80 м2 и избено помещение от колко 40 м2. Преддверие около 5 м2 ; голям коридор в който може да се обособи баня и тоалет на етажа , както и перално помещение; две слънчеви и просторни спални с площ от около 13-15 м2; дневна с гледка към двора около 15 м2 и отделен кухненски бокс към нея с площ от около 8 м2; парцел с площ от 400 м2 в които има малка стопанска постройка .

Състояние : За Ремонт = Ремонтите малки или големи – вече не са проблем „НОВ ДОМ 1“ разполага със „Строително-Ремонтен Отдел“ с дългогодишен опит в организирането и извършването на ремонтни дейности, гарантиращ при нужда цялостен или частичен ремонт на Вашият НОВ ДОМ до ключ при най-изгодни условия и цени.

Отлична Локация : Имота се намира в едно от най-предпочитаните за живеене и инвестиция близки села до град Варна. Центърът на село Приселци с лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Строителство: Старо, утвърдено и отстояло на времето Монолитно Строителство и с под на гредоред .

Сградата : За Ремонт .

Отлична Схема на плащане: „НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на горепосочения имот, съобразено с Вашите нужди до 1/3 години от закупуването НЕ ЗАВИСИМО ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ВНОСКА И НАЧИНА НА ПЛАЩАНЕ !!!

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът е във въдът който е показан на снимките, и е със статут „жилищен“, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем тъй като е на метри от центъра на селото !

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

„Консултант Недвижими Имоти „ : Венелин Бабанов – 0894 555 620

Моите Контакти за Въпроси, Коментари и Огледи :

Телефон - Всеки Ден от 8:30 до 22:30 - 0894 555 620

Whatsapp - Денонощно: 0894 555 620

Viber - Денонощно: 0894 555 620

Messenger – Денонощно: Venelin Babanov

Email: На Вниманието на В. Бабанов – babanov@novdom1.bg


Венелин Бабанов

+359 894 555 620 Обади се
Подобни оферти
Къща
Къща, Област Варна, с. Близнаци, 100 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, гр. Девня, 124 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Тополи, 240 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Ален мак, 170 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, гр. Суворово, 100 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Звездица, 250 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Дъбравино, 120 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, М-т Евксиноград, 1000 кв.м.
от
до
от
до