ЛИМИТИРАНА ОФЕРТА - Дневна - 36кв.м. - Спалня 17 кв.м. - СТАТУТ АПАРТАМЕНТ

Продава / Двустаен имот, СОФИЯ, Малинова долина 87 кв.м.

Цена: € 85 680  |  $ 88 150  |  167 573 лв.
Цена на кв.м: € 985 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2023
Изложение: Североизток
Изглед: Вътрешен двор
Спални: 1
Етаж: 1
Етажи общо: 6
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
ЛИМИТИРАНА ОФЕРТА - Дневна - 36кв.м. - Спалня 17 кв.м. - СТАТУТ АПАРТАМЕНТ

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 70138

Имотът Представлява: Входно Г-образно антре с ниша за вграден гардероб/портманто; баня и тоалет в едно; просторен дневен тракт около 36 кв.м. с кухненска част в него, място за мека мебел, ТВ секция и зона за хранене; непреходна спалня почти 17 кв.м. Застроена площ на имота - 75,79 кв.м. ; застроената площ с добавени общи части - 86,95 кв.м. , допълнително получавате и 23,85 кв.м. ид.ч. от земята. Двустаен имот на 1-ви етаж /кота +0.00м./ напълно покрит с правилни форми на стаите и възможност за преустройство в тристаен апартамент. Тази оферта е перфектна инвестиция: за отдаване под наем /дългосрочно и нощувки/, или пре-продажба в напреднал етап на строителството, имайки предвид цената, локацията и разпределението.

Състояние : Апартаментите се предават на бъдещите собственици на шпакловка и замазка, с външни врати с многоточково заключване, ВиК до тапа, електрозахранване по проект. По желание на новите собственици може да се предложи и напълно довършване на апартаментите.

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град София - Студентски град . Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети Кауфланд и др., козметични студия, заведения и туристически атракции. Транспортни пирки в радиус до 500 метра от сградта : Автобуси – №67, 94, 102, 111, 280 Маршрутни линии – № 5. В близко бъдеще ще бъде изградена в непосредствена близост метростанция.

Строителство: Архитектурата на сградата е в изключително модерен стил с луксозно изпълнение на фасада и общи части, чрез влагане на материали от най-висок клас, висококачествена топлоизолация по фасадите и покрива, оборудване с асансьор, парапети от ковано желязо за стълбищата и терасите, окачен таван на общите пространства с автоматично осветление, естествен камък тип Травертин -за облицовка на партерен етаж и общите част на сградата. Сигурността на комплекса ще бъде обезпечена чрез контролиран достъп и видео наблюдение. По фасадата ще бъдат монтирани осветителни LED тела. Дограмата ще бъде 5 камерна с двоен стъклопакет тип „четири сезона“.

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! *Офертата за продажба е при пълно плащане на обявената цена и прехвърляне по нотариален път на собствеността в/ху правото на строеж!*

„Консултант Недвижими Имоти„ : Иван Димитров 0890 555 820

Нов Дом 1 - винаги най-доброто на пазара!

Разберете повече за проекта Нов Дом 1 на следното видео:

https://www.youtube.com/watch?v=sHVVCZMxaT4

Иван Димитров

+359 890 555 820 Обади се
Подобни оферти
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Оборище, 71 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Младост 4, 68 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Младост 4, 68 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Младост 4, 41 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Младост 4, 48 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Студентски град, 160 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Хаджи Димитър, 77 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 52 кв.м.
от
до
от
до