ГАРАНТИРАНО ФИКСИРАНА ЦЕНА БЕЗ ПРОМЯНА до Акт 16!!! / 3 Стаи / Тухла / Лукс / Енергиен Клас "А" / Бутикова Сграда

Продава / Тристаен имот, ВАРНА, Левски 128 кв.м.

Цена: € 171 058  |  $ 186 071  |  334 555 лв.
Цена на кв.м: € 1 336 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: БДС
Изложение: Изток
Спални: 2
Тераси: 1
Етаж: 6/7
Етажи общо: 8
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
ГАРАНТИРАНО ФИКСИРАНА ЦЕНА БЕЗ ПРОМЯНА до Акт 16!!! / 3 Стаи / Тухла / Лукс / Енергиен Клас "А" / Бутикова Сграда

За повече информация и оглед: Мариян Йорданов, тел.: 0897 84 25 25

Апартамента представлява: входно Антре, огромен Дневен Тракт с Кухн. Бокс 30м2, голяма родителска Спалня, втора детска или гостна Спалня, Баня и Тоалет, втора Тоалетна, Килер/Мокро Пом. Тераса опционално Парко Място или Гараж. Разположен на етаж 2 от 8 в уникална бутикова сграда, среден, без отстъп, без преход и без крайни стени, с източно изложение, с асансьор, контролиран достъп. На изключително ключова локация непосредствено до Технически Университет, ул. Студентска и Lidl. Всеки един имот в сградата е с добре планирано разпределение и правилни форми на стаите и помещенията, с отлична шумо и топло изолация. Купувайки този или друг имот в сградата имате прекрасната възможност да се сдобиете с хубаво жилище или много добра инвестиция с висока възвръщаемост от наеми.

От инвестистора: " Сградата разчита на набор от технически решения от типа ESG за намаляване на сметките за електроенергия и поддържане на високо ниво на еко приспособимост. Ще претендира за клас на енергийна ефективност А, благодарение на топлоизолацията, висококачествените прозоречни системи и централизирана система за отопление на вода. Системата за водно отопление на сградата включва вакумно-тръбни колектори и емайлирани двусерпентинни бойлери монтирани на покрива захранвани от слънчеви панели. Цената, която клиентите получават е крайна без промяна до Акт 16, като се разсрочва при следната схема: 30% предв. д-р, 30% Акт 14, 30% Акт 15, 10% Акт 16."

Завършва се по БДС, като може да бъде издаден „До Ключ“: – Екстериорна блиндирана врата. Под :коридор и кухненска част на гранитогрес, спални на паркет. Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол, грундирани и боядисани в светла гама на „Craft“. Мокри Помещения: ръчно обработена циментова мазилка и положен фаянс, теракота и окачен таван. МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма. Цветове и материали по каталог предоставен от инвеститора.

НОВ ДОМ 1' горещо препоръчва този имот на своите клиенти.
Агенцията извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента.

Нов Дом 1 - винаги най-доброто на пазара!


Мариян Йорданов

+359 897 842 525 Обади се
Подобни оферти
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Аспарухово, 109 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Виница, 106 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Цветен квартал, 61 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Виница, 92 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Център, 90 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Левски, 86 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Виница, 104 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Възраждане, 107 кв.м.
от
до
от
до