Апартамент "Raev" - *Обзаведен *Разкошна Панорама *Двор *Паркомясто *Тераса

Продава / Тристаен имот, Балчик 108 кв.м.

Цена: € 104 500  |  $ 101 885  |  204 381 лв.
Цена на кв.м: € 968 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Етап на строителство: Обзаведен
Година на построяване: 2012
Изложение: Югоизток
Изглед: Морски
Спални: 2
Тераси: 2
Етаж: 3
Етажи общо: 4
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
Апартамент "RaeV" - *Обзаведен *Разкошна Панорама *Двор *Паркомясто *Тераса

www.novdom1.bg - Реф.: 71697

Имотът Представлява: Широко Входно антре с място за вграден гардероб и ниша за перално, просторна всекидневна с място за кухня и за мека мебел, с излаз към прекрасна, с уникален изглед към морето Тераса, слънчева спалня 12 м2 - със баня и тоалет , втора голяма и слънчева спалня. Възможност за преразпределение или обединяване. По стълба се качвате на покривна Тераса , с възможности за барбекю зона, зона за отдих и забавления. Изключително СВЕТЪЛ И ПРОСТОРЕН ИМОТ.

Отлична Локация: Балчик е крайбрежен град в североизточна България, административен център на община Балчик в област Добрич. Според ГРАО към 15 юни 2022 г. Балчик има 12 357 жители, с което е петият по големина град на българското Черноморие след Варна, Бургас, Несебър и Поморие.

Разположен е в средните части на северното българско Черноморие, в близост до курортния комплекс Албена. Значими забележителности в Балчик са архитектурно-парковият комплекс „Балчишки дворец“, състоящ се от комплекс вили, изграден в периода 1924 – 1934 г. като лятна резиденция на румънската кралица Мария Единбургска в най-южната точка на новоокупираните земи и създадената през 1955 г. от академик Даки Йорданов Ботаническа градина, простираща се днес на площ от 194 дка. На 5,5 km източно от центъра на града е езерото „Балчишка солница“ с калолечебния център „Тузлата“.


НОВ ДОМ 1: Компанията разполага с: Юридически Отдел - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Кредитен Отдел - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и
възможностите на клиента.

Консултант Недвижими имоти: Демир Стоянов

Демир Стоянов

+359 879 900 420 Обади се
Подобни оферти
Тристаен имот
Тристаен имот,  , 110  кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот,  , 106  кв.м.
от
до
от
до