СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ 20 НА 80! ЗАВЪРШВАНЕ ДО КЛЮЧ! ФУНКЦИОНАЛЕН ИМОТ В ЛУКСОЗЕН ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС! ИЗЦЯЛО ПОКРИТ!

Продава / Едностаен имот, СОФИЯ, Малинова долина 34 кв.м. , Двор: 25 кв.м.

Цена: € 42 500  |  $ 45 721  |  83 122 лв.
Цена на кв.м: € 1 250 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2024
Изложение: Изток
Спални: 1
Етаж: 1
Етажи общо: 4
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ 20 НА 80! ЗАВЪРШВАНЕ ДО КЛЮЧ! ФУНКЦИОНАЛЕН ИМОТ В ЛУКСОЗЕН ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС! ИЗЦЯЛО ПОКРИТ!

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 72965

Имотът Представлява:Функционално общо помешение около 20м2, Баня около 3м2, Складово помещение около 4м2 и Прилежащ Двор с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВО НА ПОЛЗВАНЕ 25м2.Чистата площ е около 30м2! Имотът е със статут на Офис и може да бъде използван като кабинет, офис, търговско помещение. Възможност за отдаване под наем с добра възвращаемост на инвестицията. Възможност за преустройтво в едностаен имот за живеене! ЦЕНАТА НА ИМОТА Е БЕЗ ДДС!

Отлична Локация: Имотът се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град София – Малинова долина. Метростанция „Бизнес парк“ на 15 мин. Бърз достъп до Околовръстен път.

Строителство: Висококачествено „Ново Строителство“ – стоманобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“.

Комплекс от затворен тип за хора с вкус и модерно мислене. Съчетание на удобствата на големия град с предимството да живееш близо до природата. Комплексът включва обслужваща част с паркови зони и нискоетажни жилищни сгради. Комплексът разполага с детски площадки за игра, паркова среда.

Гъвкава схема за разсрочено плащане!

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем ! СНИМКИТЕ СА ИЛЮСТРАТИВНИ!

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева - 0895 50 10 41, l.kolcheva@novdom1.bg

Лили Колчева

+359 895 501 041 Обади се
Подобни оферти
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 39 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Сухата река, 39 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 49 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Дървеница, 38 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Дружба 1, 44 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Витоша, 79 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Сухата река, 40 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Гео Милев, 36 кв.м.
от
до
от
до