* ОФИС В ЛУКСОЗЕНЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕУСТРОЙСТВО! ЗАВЪРШВАНЕ 'ДО КЛЮЧ'! *

Продава / Магазин, СОФИЯ, Малинова долина 90 кв.м.

Цена: € 98 000  |  $ 104 395  |  191 668 лв.
Цена на кв.м: € 1 089 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2024
Етаж: 1
Етажи общо: 4
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
* ОФИС В ЛУКСОЗЕНЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕУСТРОЙСТВО! ЗАВЪРШВАНЕ 'ДО КЛЮЧ'! *

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №:73086

Имотът Представлява: Общо помещение от около 80м2 чисто, което има възможност да бъде използвано като офис, търговска площ, козметично студио и т.н. Кухненски бокс и санитарен възел! Имотът има много възможности за преустройство! ПМ и Гаражи на преференциални цени!
Цената е без ДДС!

Отлична Локация: Имотът се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град София – Малинова долина. Метростанция „Бизнес парк“ на 15 мин. Бърз достъп до Околовръстен път.

Строителство: Висококачествено „Ново Строителство“ – стоманобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“.

Комплекс от затворен тип за хора с вкус и модерно мислене. Съчетание на удобствата на големия град с предимството да живееш близо до природата. Комплексът включва обслужваща част с паркови зони и нискоетажни жилищни сгради. Комплексът разполага с детски площадки за игра, паркова среда.

Гъвкава схема за разсрочено плащане!

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем ! СНИМКИТЕ СА ИЛЮСТРАТИВНИ!

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева - 0895 50 10 41, l.kolcheva@novdom1.bg

Лили Колчева

+359 895 501 041 Обади се
Подобни оферти
Магазин
Магазин, СОФИЯ, Овча купел, 63 кв.м.
Магазин
Магазин, СОФИЯ, Банишора, 78 кв.м.
Магазин
Магазин, СОФИЯ, Малинова долина, 160 кв.м.
Магазин
Магазин, СОФИЯ, Гоце Делчев, 198 кв.м.
Магазин
Магазин, СОФИЯ, Манастирски ливади, 189 кв.м.
Магазин
Магазин, СОФИЯ, Младост 3, 69 кв.м.
Магазин
Магазин, СОФИЯ, Център, 450 кв.м.
Магазин
Магазин, СОФИЯ, Център, 70 кв.м.
от
до
от
до