Акт 16! Бул. Черни връх, до Мол Парадайз! Дневна - 36 кв.м.! Спалня - 18 кв.м.! Втора спалня - 14 кв.м.!

Продава / Тристаен имот, СОФИЯ, Кръстова вада 165 кв.м.

Цена: € 288 423  |  $ 307 243  |  564 098 лв.
Цена на кв.м: € 1 748 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: А16
Година на построяване: 2021
Изложение: Югоизток
Изглед: Градски
Спални: 2
Тераси: 1
Етаж: 4
Етажи общо: 6
Асансьор: да

С АКТ 16. Изложение: Юго-Изток.

Чиста площ: 134.31 м2 С общи части: 164.69 м2

Мазе: 4.95 м2.

Локацията е характерна с отлична комуникация, както бърза връзка с центъра на града, така и лесен достъп до покрайнините на София, посредством околовръстния път. Наличието на метростанция в близост е предпоставка за бърза достъпност до всички точки на града. На пешеходно разстояние от Paradise mall, околовръстен път и метростанция “Витоша”.

Южен район на София; 1,250 км. до Южния парк; 1 км. от Ловен парк; 1 км. от Paradise mall; 550 м от Околовръстен път В близост до детски градини /детска ясла и градина „Веселите камбанки“; частна детска градина „Пролет“; частно средно езиково училище и детска градина и ясла „ЕСПА“ Бърз достъп до лещите София и центъра; 17 мин до летището София; 15 мин до центъра на София ; магазин Фантастико – Черни връх; В близост до LIDL ”бул. „Черни Връх , магазин ViVenda Fine Butchery, В непосредствена близост до планина Витоша и Драгалевския манастир

Кръстова Вада постепенно се оформя като предпочитана зона за изграждане на еднофамилни къщи, затворени комплекси и отчасти индустриални и бизнес сгради.Кварталът се намира в южната част на София, от двете страни на бул. Черни връх. На север граничи с ул. "Сребърна", на запад - ул. "Луи Айер", на юг - с Околовръстния път и тя навлиза на територията на две административни области - Триадица и Лозенец.

Преобладаващите сгради са нови къщи. Има няколко новопостроени жилищни комплекса, състоящи се от къщи и по-големи жилищни конструкции. Старата индустриална зона е по бул. Черни връх. и ул. "Филип Кутев" и "Сребърна" Тук има стари тухлени къщи, построени предимно през 50-те и 60-те години на миналия век.

Инвеститорите проявиха силен интерес от късно към изграждането на луксозни затворени комплекси с контролиран достъп и добре оформени парцели. Тенденциите за изграждане и озеленяване на жилищната среда на квартала в близка перспектива са изграждането на комуникационни и инфраструктурни обекти.

В следващите няколко години транспортната инфраструктура ще се подобри значително с изграждането на бул. Тодор Каблешков. от кв. Гоце Делчев до кв. Витоша. Разширяване на западната част на бул. Черни връх предстои, както и изграждането на четириъгълно пресичане на кръстовището с околовръстен път.

Основните проблеми на квартала са почти несъществуващата канализация, лошото състояние на пътните настилки и не много магазините.

Частното основно училище "Д-р Петър Берон" се намира на бул. Черни връх 67 4-то РПУ е на ул. Крум Попов 5 и 6-то регионално полицейско управление на бул. "Братия Бъкстон" 5 И двамата пазят спокойствието на жителите на Кръстова гора.

Транспортните връзки до центъра и останалите квартали са много добри - трамваи / ТМ / 2 и 14, автобуси 88, 120, 64, няколко маршрутни таксиметрови линии до центъра, кв. Драгалевци и по-отдалечените квартали.

Екстри: При закупуване на този имот от „НОВ ДОМ 1“ ще получите пълна застраховка за първата година от експлоатацията му.

Отлична Схема на плащане: „НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на избраният от Вас имот, съобразено с Вашите нужди и с различните етапи по време на строителството.

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем ! Цената е с включен ДДС !

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Повече за нас можете да разберете на :

https://www.youtube.com/watch?v=sHVVCZMxaT4

„Консултант Недвижими Имоти„ : Роман Афанасиевич 0899 366 556Роман Афанасиевич

+359 899 366 556 +359 2 418 0002 Обади се
Подобни оферти
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 80 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Гоце Делчев, 110 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Младост 4, 90 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Кръстова вада, 105 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Надежда 2, 60 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Красна поляна 2, 81 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Мусагеница, 80 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Център, 58 кв.м.
от
до
от
до