ЧЕТИРИСТАЕН – РЕАЛНА КВАДРАТУРА – ТОП ЛОКАЦИЯ

Продава / Четиристаен имот, ВАРНА, Окръжна болница 78 кв.м.

Цена: € 159 990  |  $ 170 429  |  312 908 лв.
Промо цена: € 157 500  |  $ 167 777  |  308 039 лв.
Цена на кв.м: € 2 051 /m2 € 2 019 /m2
Тип строителство: тухла
Година на построяване: 1972
Спални: 2
Тераси: 3
Етаж: 4
Етажи общо: 5
Асансьор: да
Канализация: да

ЧЕТИРИСТАЕН – РЕАЛНА КВАДРАТУРА – ТОП ЛОКАЦИЯ

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 75151

Имотът Представлява: Голям коридор; баня и тоалет отделно; голям хол с излаз на тераса; родителска спалня с излаз на остъклена тераса; слънчева детска спалня; кухня с излаз на остъклена тераса и маза.

Състояние: Имотът се предлага Обзаведен : Портманто и вграден гардероб в коридора; малък коридор, водещ към банята и тоалета, с ниша подходяща за поставянето на пералня и сушилня; напълно оборудвана баня и тоалет; кухненски шкафове; холна гарнитура , маса за кафе и секция. Родителска спалня със скрин и гардероб; детска спалня, към момента обзаведена с малък диван, скрин и секция.
Настилката на хола и двете спални е от естествен паркет; в коридорите, банята и тоалета – теракот. Терасите са остъклени с PVC дограма.

Състояние: При преценка на Ваша Милост „Клиентът“, че Имотът се нуждае от модернизиране . То ремонтите малки или големи – те вече не са проблем „НОВ ДОМ 1“ разполага със „Строително-Ремонтен Отдел“ с дългогодишен опит в организирането и извършването на ремонтни дейности, гарантиращ при нужда цялостен или частичен ремонт на Вашият НОВ ДОМдо ключ при най-изгодни условия и цени.

Отлична Локация: Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Строителство: Висококачествено, утвърдено и отстояло на времето Монолитно Строителство – стоманобетонна конструкция доказала своята земетръсна устойчивост през десетилетията. Монолитна зидария изпълнена с вече несъществуващата и изключително здрава изпечена керамика Български тухли. Ръчно измазани стени с циментова замазка. Подова замазка с подложен 7-8 см. керамзит гарантиращ изключителна шумоизолация и топлоизолация. Здрава циментова външна мазилка на сградата.

Сградата: Добре поддържани общи части, железни парапети, асансьор . Домофона система за контролиран достъп в сградата.

Забележка : Приложените по-горе описания и снимки са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем !

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти : Яница Георгиева – 0893 300 930

Моите Контакти за Въпроси, Коментари и Огледи :

Телефон - Всеки Ден от 8:30 до 22:30 – 0893 300 930

Whatsapp - Денонощно: 0893 300 930

Viber - Денонощно: 0893 300 930

Messenger – Денонощно: Яница Георгиева

Email: yanitsa.georgieva@novdom1.bg

Яница Георгиева

+359 893 300 930 Обади се
Подобни оферти
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Цветен квартал, 85 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Виница, 133 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Победа, 137 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, м-ст. Зеленика, 124 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Левски, 207 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Виница, 161 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Победа, 78 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Левски, 145 кв.м.
от
до
от
до