ПРЕКРАСНА КЪЩА ЗА ЦЕЛОГОДИШНО ОБИТАВАНЕ- имот до ВАРНА!!! ДОБЪР ИМОТ БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА!!!

Продава / Къща, Област Варна, с. Баново 150 кв.м. , Двор: 970 кв.м.

Цена: € 125 000  |  $ 141 643  |  244 475 лв.
Цена на кв.м: € 833 /m2
Тип строителство: тухла
ПРЕКРАСНА КЪЩА ЗА ЦЕЛОГОДИШНО ОБИТАВАНЕ!!! ДОБЪР ИМОТ БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА!!!

НОВ ДОМ 1 предлага масивна нова къща с РЗП 150 кв.м. завършена по висок стандарт, разположена само на 15 минути път с кола от Варна и на 20 километра от морето. Има дървен стъклопакет в цялата къща, вратопрозорци водещи към лоби, дневен тракт с модерна кухня, 3 спални, една от който има прилежаща баня, парко-алея към момента с място за две коли, с възможност за разширяване, закрита веранда, закрита тераса с барбекю, веранда за слънчеви бани, басейн. Парцела е с площ 970 кв.м., терасиран , озеленен и отлично поддържан. Селото предлага невероятна гледка към Варна, езерото и морето. Добра локация. Предпочитано село за живеене с бърз и лесен достъп- по магистралата. Много простор и зеленина.

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Екстри: Всеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1“ е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му.

Отлична Схема на плащане: „НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на избраният от Вас имот, съобразено с Вашите нужди.

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Вашия консултант - Георги Иванов 0895 501 036
Разберете повече за проекта Нов Дом 1 на следното видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM

Подобни оферти
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Траката, 115 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Осеново, 280 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Аврен, 205 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, М-т Евксиноград, 1000 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Аксаково, 103 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Горен Чифлик, 100 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Кривини, 280 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Боровец, 60 кв.м.
от
до
от
до