„Инвестирайте в успеха: Луксозно търговско помещение за продажба“

Продава / Магазин, СОФИЯ, Хладилника, 140 кв.м.

€ 554120 | |
Цена на квадратен метър: € 3 958 /m2
Тип на строителство:  тухла
Общи разходи:  Извън цената
Видове отопление:  Локално
Най-добро за:  Магазин
Екстри:  луксозен имот, за инвестиции, гараж, с паркомясто, входа се заключва, сот, масивна външна врата, технически паспорт на сградата, тежести
Обзавеждане:  Необзаведен
Екстериор:  Луксозен имот, Канализация, Вода, Асансьор, Асфалтиран път, Виза, Ток, Луксозни общи части, С разрешение за строеж
Година на построяванео:  2027
Етаж:  1
Етажи общо:  16
Ново строителство:  Да
Реф. №: 77153
Описание
Вашият брокер

„Инвестирайте в успеха: Луксозно търговско помещение за продажба“Реф. момер:  77153

Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева – 0895 50 10 41, l.kolcheva@novdom1.bg


Това луксозно търговско помещение е проектирано да бъде построено на оживен главен булевард, осигурявайки висока видимост и лесен достъп за вашите клиенти. Местоположението му в ранен етап на строителство позволява персонализиране според вашите специфични изисквания.

С локацията си на метри от метростанция ‘Витоша’ и достъп до бул. Черни връх и бул. Филип Кутев осигурявате на бизнеса си сигурен човекопоток.


С високия си таван от 7 метра, той предлага уникалната възможност да създадете второ ниво чрез конструкция, увеличавайки максимално използваемото пространство и подобрявайки цялостната привлекателност на вашето бизнес начинание. Тази характеристика го отличава от традиционните търговски площи и предоставя безкрайни възможности за иновативен дизайн и функционалност.

Основното ниво на търговския обект ще включва голямо отворено пространство с възможност за различни оформления, съобразени с нуждите на вашия бизнес. Стъклените фасади ще позволят обилна естествена светлина, създавайки топла и приветлива атмосфера за вашите клиенти. Подовата настилка от висок клас мрамор ще добави нотка лукс и изтънченост към пространството.


Климатичната система ще бъде инсталирана, за да поддържа комфортна температура през цялата година, гарантирайки приятно изживяване както за клиентите, така и за служителите. В допълнение, сградата ще бъде оборудвана с най-съвременни системи за сигурност и пожарна безопасност, осигурявайки безопасна и защитена среда за всички.


Този имот е подходящ за различни видове бизнеси, включително магазини за облекло, аксесоари, електроника или дори кафене или ресторант. Не пропускайте тази възможност да притежавате първокласно търговско пространство на такова стратегическо местоположение. Свържете се с нас днес, за да организираме оглед и да обсъдим как можем да превърнем мечтите ви в реалност.


С възможност за плащане САМО 10% сега и последващо плащане след 24 месеца!

Цената е БЕЗ ДДС!


Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем ! СНИМКИТЕ СА ИЛЮСТРАТИВНИ!

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева – 0895 50 10 41, l.kolcheva@novdom1.bgПодобни оферти

Loading...