НАПЪЛНО ОБЗАВЕДАНА КЪЩА! ПОДХОДЯЩА ЗА 2 СЕМЕЙСТВА! ПОДДЪРЖАН ДВОР!

Продава / Къща, ВАРНА, Виница, 180 кв.м., Двор: 600 кв.м.

€ 245000 | |
Цена на квадратен метър: € 1 361 /m2
Тип на строителство:  тухла
Обзавеждане:  Пълно обзавеждане
Година на построяванео:  2020
Изложение:  Юг
Спални:  3
Комбинирани баня с тоалетна:  2
Етаж:  2
Етажи общо:  2
Реф. №: 67879
Описание
Вашият брокер

НАПЪЛНО ОБЗАВЕДАНА КЪЩА! ПОДХОДЯЩА ЗА 2 СЕМЕЙСТВА! ПОДДЪРЖАН ДВОР!


Детайлна информация на : www.novdom1.bg – Реф. №: 67879

Консултант Недвижими Имоти – Весела Илиева – 0876900450

Представяме на вашето внимание прекрасна къща на два етажа с РЗП 180 кв.м., построена в двор с площ 600 кв.м. Дворът е с минимална денивелация, отлично поддържан.


Първи етаж: Голяма и слънчева всекидневна; кът за хранене; кухненска част; Просторна Спалня и санитарни помещения;

Втория етаж: Всекидневна с обособена кухненска част, Просторна спалня; детска спалня; мокро помещение; трета стая, подходяща също за обособяване на спално помещение.


Връзката между двата етажа се осъществява посредством външно стълбище. Отделно има самостоятелни входове и за двете нива на къщата, което я прави подходяща за ползване от две домакинства.


Изградена е прекрасна веранда с лятна кухня и барбекю зона.

Локация: Къщата се намира в район с добра инфраструктура, в непосредствена близост до главен път и спирка на Градски транспорт. Локацията предполага удобството на града и в същото време спокойствието и уединението на извънградски имот.

Забележка : Приложените по-горе описания и снимки имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са заснети, одобрени от собственика и публикувани с неговото съгласие !

„НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с: „Юридически Отдел“– извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота; „Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента; „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Подобни оферти

Loading...