112

Продава / Двустаен имот, СОФИЯ, Левски Г, 53 кв.м.

€ 93804 | |
Цена на квадратен метър: € 1 756 /m2
Тип на строителство:  тухла
Видове отопление:  Локално
Обзавеждане:  Необзаведен
Година на построяванео:  2026
Изложение:  Североизток
Спални:  1
Стаи:  2
Тераси:  1
Етаж:  2
Етажи общо:  9
Реф. №: 77219
Описание
Вашият брокер

Референтен № 77219

Имотът представлява: Чудесен ДВУстаен апартамент с североизточно изложение. Състои се от предверие, баня с тоалетна, дневна с кухненски тракт – 18 м2, , спалня – 14 м2, с излаз на тераса, тип плосък покрив.

 

Сграда:

Класическа фасада, която ти грабва вниманието от пръв поглед. Две секции и апартаменти, разположени на 9 жилищни етажа, с разнообразие от разпределеня. Тук сме помислили за семействата, които искат да отгледат децата си в този район, заради което сме проектирали просторни 3-стайни апаратаменти. А за онези, които по-скоро искат да направят инвестиция, сме проектирали идеалните 2-стайни апартаменти.

 

Отлична Локация:

Сградата ще бъде разположена в млад и развиващ се квартал Квартал Левски Г с обширни зелени площи и широки пътни артерии. Вярваме в потенциала за развитие на квартала, за нови и хубави сгради, обезпечени с удобни и практични паркинги и зелени пространства около сградите. Амбицирани сме да допринесем за облика на района с нашето разбиране за класическа и непреходна архитектура. Надяваме се, че това ще е първият ни от много проекти в този район. Намира се в близост до учебни заведения и детски градини. В близост до супермаркет от веригата Кауфланд. По продължението на бул. Владимир Вазов се предвиждат 3 местростанции:

МС „Стадион Георги Аспарухов“ – 1,5 км от сградата

МС „Тракия“ – 500м от сградата

МС „Владимир Вазов“ – 450м от сградата.

 В момента в близост са следните транспортни връзки:

Действащи автобусни линии – 120, 78

Действащи тролейбусни линии – 1, 3

Действаща Метростанция – Театрална – 3 км

 

Схеми на плащане:

 

Собствени средства – предварителен договор 20% + 5/10/15/20/25/30 равни вноски до Акт 16 (разбито на етапи на строителство или предварително договорени дати на погасяване)

Ипотека: предварителен договор – 30 %, + 40% до Акт 14, + 20% до Акт 15, + 10% на Акт 16

Може да бъде разбито и на повече вноски, според желанието на клиента.

 

НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

 

 

Нов Дом 1 – винаги най-доброто на пазара!

 

Консултант Недвижими Имоти: Роман Афанасиевич 0899366556

Подобни оферти

Loading...