Партерен Етаж в стила на Стара Варна в Гръцкия Квартал

Продава / Къща, ВАРНА, Гръцка махала, 85 кв.м.

€ 196900 | |
Цена на квадратен метър: € 2 316 /m2
Етап на строителство:  акт16
Реф. №: 76317
Описание
Вашият брокер

Детайлна информация на : www.novdom1.bg – Реф. №: 76317

Партерен Етаж в стила на Стара Варна в Гръцкия Квартал

Описание: Една уникална възможност за инвестиция в сърцето на Варна – просторен и светъл партерен етаж, разделен на две части: офис и жилищна част. Всяка от тях разполага със собствен санитарен възел и отделен вход. Този уникален имот е подходящ за различни цели, като офис, галерия, магазин или за нощувки. Имотът изисква ремонт.

  • Локация: Гръцки квартал, Варна – тиха и комуникативна улица с богато културно наследство и лесен достъп до централните части на града.

  • Фасада: висока елегантна фасада, предлагаща възможности за привлекателна визуална експозиция и реклама.

Възможности за Използване:

  1. Офисно Пространство: Идеално за фирми, които търсят представително офисно пространство с лесен достъп за клиенти и партньори.

  2. Галерия за Изкуство: Простор с високи тавани и много светлинни източници е подходящ за изложби и събития в областта на изкуствата.

  3. Магазин: Фасадата на партерния етаж предоставя идеална възможност за привличане на клиенти, които могат да открият вашите продукти или услуги.

  4. Нощувки (Airbnb): С уникалната локация в гръцкия квартал, привлекателната архитектура и лесния достъп до туристическите зони и морето, имотът предлага потенциал за успешен бизнес с нощувки.

Не изпускайте възможността да станете собственик на този уникален партерен етаж в един от най-живописните квартали на града. За повече информация и огледи, свържете се с мен

Консултант Недвижими Имоти : Теодора Петрова – 0879900420



Теодора Петрова

Подобни оферти

Loading...