Парцел в Местност Ракитника ! Добър Достъп !

Продава / Парцел, ВАРНА, м-т Ракитника, 690 кв.м.

€ 21500 | |
Цена на квадратен метър: € 31 /m2
Екстри:  в регулация
Реф. №: 77181
Описание
Вашият брокер

Парцел в Местност Ракитника ! Добър Достъп !

Детайлна информация на : www.novdom1.bg – Реф. №: 77181

Имотът Представлява : Поземлен имот в град Варна, местност Ракитника, урбанизирана територия, предвидена за ниско застрояване до 10м. Парцелът е с перфектна форма и показатели, ток на граница , добър достъп на около 1.5 км от асфалтов път. Имота е подходящ както за жилищно застрояване, така и за поставяне на сглобяема къща.

Отлична Локация : Имота се намира в район Аспарухово, местност Ракитника . Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, само на 15 км от „ Катедралата“, на минути от автобусна спирка, хранителен магазин и главният път към центъра на града и плажа. Район с целогодишно живеещи семейства. Изключително чиста природна среда и въздух, тишина и спокойствие.

Забележка : Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие !

 „НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

 „Консултант Недвижими Имоти „ : Магдалена Велчева – 0895 55 15 16

Моите Контакти за Въпроси, Коментари и Огледи :

Телефон – Всеки Ден от 8:30 до 22:30 – 0895 55 15 16

Whatsapp – Денонощно: 0895 55 15 16

Viber – Денонощно: 0895 55 15 16

Messenger – Денонощно: Магдалена Велчева

Email: m.velcheva@novdom1.bg

Подобни оферти

Loading...