АКТ 15 С ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ! В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!

Продава / Двустаен имот, СОФИЯ, Център, 67 кв.м.

€ 170000 | |
Цена на квадратен метър: € 2 537 /m2
Тип на строителство:  тухла
Екстри:  асансьор, с паркомясто
Година на построяванео:  2024
Спални:  1
Тераси:  1
Етаж:  5
Етажи общо:  10
Реф. №: 75438
Описание
Вашият брокер

2-стаен непреходен апартамент с южно изложение. Входно антре/предверие около 4м2 с голяма всекидневна 25м2 и кухненски бокс, спалня с около 12м2 , излаз от всички стаи на тераса, баня с тоалет, дрешник или склад/мокро помещение.

Чиста площ 54.91м2, с общи части 67.25м2.

Очакван Акт 16 – Юни 2024 г.

Сградата е на ТЕЦ


Сградата се отличава с впечатляващ дизайн, фасадата стилно съчетава текстурите на дървото и стъклото, а детайлите на екстериора придават уникален щрих към цялостната визия на проекта. Подходът към сутерена е осигурен посредством рампа, отвеждаща до 20 паркоместа, 31 складови помещения, помещение велосипеди, абонатна и санитарно помещение за общо ползване. На партерния етаж са разположени жилищния вход, който ще бъде оформен интериорно, 11 паркоместа, помещение за ГЕТ, стълбищна клетка, асансьор KONE, един тристаен апартамент и един офис.

7-камерна дограма Kommerling, с троен стъклопакет с бяло стъкло – 4 мм, с възможност при изрично заявено желание от страна на клиента за монтаж на троен стъклопакет, с дебелина до 44 мм, със система от нискоемисионно и високоенергийно стъкло, с висока степен на термоизолация и светлопроводимост

Входни врати: пожароустойчиви, блиндирани, с декоративни каси, первази и ламинирано покритие, с двустранно заключване.

Консултант Недвижими Имоти

Михаил Георгиев тел:0886 887 082

За детайлна информация Реф№ 75438

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ТЪРСИТЕ ИЛИ ПРОДАВАТЕ! ВСИЧКИ НАШИ КОНСУЛТАЦИИ СА БЕЗПЛАТНИ!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС И ЗАПОВЯДАЙТЕ В ОФИСА НА АГЕНЦИЯ НОВ ДОМ 1, ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ТАЗИ И МНОГО ДРУГИ ОФЕРТИ. АГЕНЦИЯТА РАЗПОЛАГА С БОГАТ ИЗБОР ОТ ИМОТИ, КОЙТО ПЪРВО СЕ ПРЕДЛАГАТ НА НАШИ КЛИЕНТИ И СЛЕД ТОВА СЕ КАЧВАТ В РЕКЛАМА.

Компанията „НОВ ДОМ 1“ разполага с:„Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

„Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

„Строително-Ремонтен Отдел“ – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти

Михаил Георгиев тел:0886 887 082

e-mail: m.tulush@novdom1.bg

Подобни оферти

Loading...