Пред АКТ 15! Топ цена! Доказан инвеститор! Опция Гараж!

Продава / Двустаен имот, СОФИЯ, Витоша, 50 кв.м.

€ 85000 | |
Цена на квадратен метър: € 1 700 /m2
Тип на строителство:  тухла
Екстри:  асансьор
Година на построяванео:  2023
Изложение:  Север
Изглед:  Градски
Спални:  1
Тераси:  1
Етаж:  2
Етажи общо:  5
Асансьор:  Да
Паркомясто/гараж:  да
Реф. №: 66684
Описание
Вашият брокер
ПРЕД АКТ 15! Топ цена! Доказан инвеститор! Опция Гараж!
Референтен код № 66684 в www.novdom1.bg!

Само 11% общи части или 45 м2 застроена площ.

„Консултант Недвижими Имоти „ : Петър Христов 0888925556

Отлична Локация :В поредицата от разкошните характеристики разбира се не на последно място е самата локация на Сградата в кв. Витоша зад комплекс ‘Макси’ с изключително бърз достъп към Околовръстен път и бул. Симеоновско шосе, пешеходно до бъдеща Метро станция до магазин Фантастико и Кауфланд.
Впечатляващото в идеята на инвеститора е да създаде удобството и спокойствието на сгради от тип затворен комплекс но без ежемесечните добавени такси за обслужване от които не можеш да се отървеш. В случая изцяло е ограничен достъпа на автомобили и външни лица около сградата което от своя старана спокойствието за деца и Вас родители вече са осигурени. Комплекса е проектиран да задоволи всички нужди от удобство, сигурност и качество, както и да предложи на живущите спокойствие и комфорт.

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Този имот е подходящ избор както за вашия НОВ ДОМ, така и за инвестиция с висока възвращаемост!

„Консултант Недвижими Имоти „ : Петър Христов 0888925556Подобни оферти

Loading...