Пред Акт 16! Непреходен 4ст. с нескриваема гледка към Витоша и София.

Продава / Четиристаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 148 кв.м.

€ 304990 | |
Цена на квадратен метър: € 2 054 /m2
Тип на строителство:  тухла
Видове отопление:  Газ
Екстри:  в строеж, асансьор, склад в апартамента, с паркомясто, масивна външна врата, входа се заключва, ток
Обзавеждане:  Необзаведен
Етап на строителство:  акт15
Екстериор:  Затворен комплекс, Асансьор, Саниран
Година на построяванео:  2024
Изложение:  Север, Североизток, Юг, Югоизток, Югозапад
Спални:  3
Стаи:  4
Тераси:  2
Комбинирани баня с тоалетна:  2
Етаж:  6
Етажи общо:  6
Ново строителство:  Да
Реф. №: 76985
Описание
Вашият брокер

НЕСКРИВАЕМА Гледка към Витоша и София.


Детайлна информация на : www.novdom1.bg – Реф: 76985

Консултант Недвижими Имоти : Емил Бабанов 0896 555 620


Всекидневна с кухненски бокс – 30м2

Панорамна Южна тераса – 30м2

Спалня 1 – 17м2

Спалня 2 – 16м2 с Дрешник

Спалня 3 – 15м2 с лична Баня

Две подземни паркоместа едно до друго за 26 000 всяко.


Избери си посока, избягай от трафика!  директен достъп към бул. България, бул. Тодор Каблешков и Околовръстен път. Мол България , Бизнес сграда Вертиго , Кауфланд, BILLA, LIDL, Фитнес и Спортни зали. Трамвай 7, Автобус  73, 74, 76, 204 и N4; Тролейбус  7 и 8 – всичко на разстояние от 5 до 10мин. пеша.

Държавна детска градина на 1мин. от сградата! 


Бъдещо училище и ДКЦ на минута-две от комплекса.


гр. София, кв. Манастирски ливади  изток

Отлична комбинация между цена и качество, съчетано с модерна визия и топ локация!

Просторен апартамент с панорама към Витоша и София!


Архитектурата на сградата е в модерен стил с луксозно изпълнение на фасада и общи части, чрез влагане на материали от най-висок клас, висококачествена топлоизолация по фасадите и покрива, оборудване с 8 местен асансьор, алуминиеви парапети за стълбищата и терасите, окачен таван на общите пространства с автоматично осветление, естествен камък тип Травертин -за облицовка на партерен етаж.


Сигурността на комплекса е чрез контролиран чип достъп.

Дограмата е 5 камерна с двоен стъклопакет тип четири сезона .

Сградата разполага с подземни паркоместа и гаражи.


С цел придобиване цялостна представа за комплекса и точната му локация- всеки желаещ да се запознае в детайли с проекта, разполагаме с пълна информация – техническа характеристика на изпълнение, архитектурни разпределения и 3D визуализация. Заповядайте в нашия офис в приятна обстановка.


Съдействие за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.


Имотът се издава съгласно БДС : Блиндирана входна врата; понорамни ‘Френски’ прозорци, 5-камерна дограма с двоен стъклопакет тип ‘четири сезона’, алуминиеви парапети, Тухли с високо шумо и топлоизолация, 10см. външна изолация, частично облицоване с естествен камък Травертин, на шпакловка и замазка с възможност за довършване до ключ и обзавеждане. Озеленяване по проект.


Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са реални, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на Апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем или чудесно семейно жилище!


‘НОВ ДОМ 1’ разполага с :

 Юридически Отдел – извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

 Кредитен Отдел – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

 Строително-Ремонтен Отдел – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.


 Консултант Недвижими Имоти : Емил Бабанов 0896 555 620

Подобни оферти

Loading...