ПРЕДПРЕМИЕРА: Нов Дом 1 и Небостъргача на Варна / ПРОМО Цена / Ексклузивни Оферти

Продава / Двустаен имот, ВАРНА, Окръжна болница, 64 кв.м.

€ 121600 | |
Цена на квадратен метър: € 1 900 /m2
Тип на строителство:  тухла
Екстри:  луксозен имот, асансьор, за инвестиции, с паркомясто
Обзавеждане:  Необзаведен
Изложение:  Изток
Спални:  1
Стаи:  2
Тераси:  1
Комбинирани баня с тоалетна:  1
Етаж:  9
Етажи общо:  10
Ново строителство:  Да
Реф. №: 65635
Описание
Вашият брокер

ПРЕДПРЕМИЕРА: Нов Дом 1 и Небостъргача на Варна / ПРОМО Цена / Ексклузивни Оферти


  • Живей, Инвестирай, Управлявай бизнеса и Покорявай от върха. Безкраен хоризонт с вечна панорама.

Стратегическата локация на сградата Ви осигурява бърз и безпрепятствен достъп до всяка една необходима градска комуникация задоволявайки и най-претенциозните изисквания за местоположение, бързина, достъпност и комфорт. Характерна особеност е големия простор и слънце достъпност около самата сграда и имотите в нея. Панорамната обиколка започва още от ниските етажи като може да се насладите на различни морски и градски гледки от разкриващата се 360 градусова панорама.

Инвестицията в най-уникалния проект за града ви дава преднина, сигурност и висока доходност изпреварвайки всички останали градски проекти гарантирайки 1-во място на заинтересованост сред всички потенциални клиенти.

Бизнеса не може да срещне по-благоприятна среда. Заобиколен от възлови комуникации, държавни институции, други бизнеси и учреждения, клиенто-поток, нестихващ интерес и любопитство все благоприятни условия за растеж и признание.

Жилищата са една от трите основни концепции изграждащи философията на този проект. Да живееш в тази сграда означа много неща, но най-важните са: време, свобода и привилегии.

  • Намерете себе си и мястото си в едни от двата обема: хоризонтален или вертикален. Вертикалния обем ще достига до 140м и ще е най-високата сграда във Варна. Двата обема са със сходни размери и са свързани помежду си като дават възможност за разнообразен избор по различни критерии.
  • Ставайки част от този проект Вие не получавате само едно, а комбинация от всичко: жилищни, офис и търговска площи, хотел, кафе и ресторант, зелени паркови площи, банкови офиси, здравни услуги, спортни зали, супермаркет, шопинг център – мол, места за забавления, паркинг и др.
  • Философия: начин на живот събран на едно място. Ако цените времето и енергията си няма по-добро място, което да ви дава толкова много и да подчертава правилния Ви избор.


Уважаеми клиенти, Нов Дом 1 е основен партньор в предлагането на имоти в този така невероятен за града ни проект и с радост бихме ви предложили най-добрите условия, за да можете и вие да станете част от него.


Този и други имоти ги има на различни етажи като цените варират спрямо етажа и изложението!


За цялостна информация и изключителни цени си запишете час за среща: Мариян Йорданов – Нов Дом 1, тел. 0897 84 25 25

Подобни оферти

Loading...