ПРЕДПРЕМИЕРА: Нов Дом 1 и Небостъргача на Варна!

Продава / Двустаен имот, ВАРНА, Генералите, 73 кв.м.

€ 138700 | |
Цена на квадратен метър: € 1 900 /m2
Тип на строителство:  тухла
Екстри:  асансьор
Обзавеждане:  Необзаведен
Етап на строителство:  акт16
Година на построяванео:  2025
Спални:  1
Тераси:  1
Етаж:  9
Етажи общо:  10
Реф. №: 72942
Описание
Вашият брокер

ПРЕДПРЕМИЕРА: Нов Дом 1 и

Небостъргача на Варна!

реф.номер : 72924

Имотът представлява: Входно антре 7кв.м , спалня 14кв.м , дневна/кухненски бокс 21кв.м , лоджия 6кв.м , баня/тоалет 5кв.м , килер 3кв.м.+ Паркомясто !


Стратегическата локация на сградата Ви осигурява бърз и безпрепятствен достъп до всяка една необходима градска комуникация задоволявайки и най-претенциозните изисквания за местоположение, бързина, достъпност и комфорт. Характерна особеност е големия простор и слънце достъпност около самата сграда и имотите в нея. Панорамната обиколка започва още от ниските етажи като може да се насладите на различни морски и градски гледки от разкриващата се 360 градусова панорама.

Инвестицията в най-уникалния проект за града ви дава преднина, сигурност и висока доходност изпреварвайки всички останали градски проекти гарантирайки 1-во място на заинтересованост сред всички потенциални клиенти.

Бизнеса не може да срещне по-благоприятна среда. Заобиколен от възлови комуникации, държавни институции, други бизнеси и учреждения, клиенто-поток, нестихващ интерес и любопитство все благоприятни условия за растеж и признание.

Жилищата са една от трите основни концепции изграждащи философията на този проект. Да живееш в тази сграда означа много неща, но най-важните са: време, свобода и привилегии.

  • Намерете себе си и мястото си в едни от двата обема: хоризонтален или вертикален. Вертикалния обем ще достига до 140м и ще е най-високата сграда във Варна. Двата обема са със сходни размери и са свързани помежду си като дават възможност за разнообразен избор по различни критерии.
  • Ставайки част от този проект Вие не получавате само едно, а комбинация от всичко: жилищни, офис и търговска площи, хотел, кафе и ресторант, зелени паркови площи, банкови офиси, здравни услуги, спортни зали, супермаркет, шопинг център – мол, места за забавления, паркинг и др.
  • Философия: начин на живот събран на едно място. Ако цените времето и енергията си няма по-добро място, което да ви дава толкова много и да подчертава правилния Ви избор.

Уважаеми клиенти, Нов Дом 1 е основен партньор в предлагането на имоти в този така невероятен за града ни проект и с радост бихме ви предложили най-добрите условия, за да можете и вие да станете част от него.

За цялостна информация и изключителни цени си запишете час за среща:
Демир Стоянов – Нов Дом 1, тел. 0879 900 420

Подобни оферти

Loading...