КРУИЗЪТ НА „НОВ ДОМ 1“! 10-дневна арабска приказка

Новини

КРУИЗЪТ НА „НОВ ДОМ 1“! 10-дневна арабска приказка

10-дневна почивка с дестинации Дубай – Катар – ОАЕ и Саудитска Арабия. Така компанията “Нов Дом 1” награди най-добрите сред най-добрите си консултанти! 

На борда на ултра луксозния лайнер MSC Europa, брокерите се впуснаха в едно незабравимо изживяване. 

Първият ден от приключението започна с посещение на забележителния и ненадминат ДУБАЙ. 

Екипът направи панорамна разходка в града, като мина по емблематичния булевард Шейх Зайд Роуд. Посети най-известния хотел в света – Бурж Ал Араб. Разходи се из колоритния и закрит пазар Мадинат Джумейра, познат сред туристите като Арабаската Венеция. 
„Нов Дом 1“  се спря на Палмата Джумейра при The Pionte, откъдето се разкрива забележителна гледка към хотел „Атлантис“. Екипът се качи н наблюдателната площадка The View, разположена на 52-я етаж на Palm Tower. 
Тимът се разходи из Дубай Марина – мегапроектът в новата част на Дубай, разположен на брега на 3- километров канал. Там има яхтено пристанище, жилищни и офис небостъргачи, мол, барове и ресторанти. 

След постиганатите грандиозно добри резултати през изминалата 2022-ра, екипът се наслади на заслужена почивка. Компанията осигури на ТОП брокерите награда,  която нито една агенция за недвижими имоти в България не е предоставяла! 

По време на посещението си в Дубай, „Нов Дом 1“  се качи на 124-ия етаж на най-високата сграда в света, беше на сафари във втората по големина пустиня в света … и още много! Къде беше екипът и какво го впечатли най-много, четете в следващите статии.

  • Ако искате и вие да станете част от една от най-влиятелните агенции за недвижим имоти в България
  • Да имате неограничени възможности и доходи
  • Да получавате награди за високите си резултати
  • Да посещавате дестинации като Дубай, Катар, Абу Даби, Канарските острови, като поощрение от „Нов Дом 1“ на доброто ви представяне

Кандидатствайте за свободните ни позиции!

Търсим нашите нови попълнения за офисите ни във Варна – кандидатствайте на този ЛИНК и в обявяваме вакантни позиции в София – ЛИНК за кандидастване. Не отлагайте, защото „Нов Дом 1“ е вашата Нова възможност за успехи, за които дори не сте и мечтали!

Подобни статии

Абонирай се

Получи изгодни оферти за нови имоти на своя имейл

* Задължително поле