Дмитрий Сташкевич

0879900470
Тристаен имот
ВАРНА, Виница
Площ: 104 кв.м.
97 700
Двустаен имот
ВАРНА, Виница
Площ: 88 кв.м.
96 800
Тристаен имот
ВАРНА, Възраждане 1
Площ: 120 кв.м.
120 000
Едностаен имот
ВАРНА, Възраждане 1
Площ: 56 кв.м.
54 219
Двустаен имот
ВАРНА, Възраждане 1
Площ: 77 кв.м.
85 385
Двустаен имот
ВАРНА, Победа
Площ: 62 кв.м.
125 000
Едностаен имот
ВАРНА, Трошево
Площ: 18 кв.м.
26 000
Паркомясто
ВАРНА, Трошево
Площ: 20 кв.м.
26 000
Къща
Област Варна, м-ст Ален мак
Площ: 214 кв.м.
565 000
Мезонет
ВАРНА, Бриз
Площ: 207 кв.м.
425 000
Жилищна сграда
ВАРНА, Център
Площ: 1 кв.м.
1
Жилищна сграда
ВАРНА, Център
Площ: 579 кв.м.
984 300
Жилищна сграда
ВАРНА, Виница
Площ: 1 кв.м.
1
Жилищна сграда
ВАРНА, Възраждане 1
Площ: 46697 кв.м.
1 000
Двустаен имот
ВАРНА, Възраждане 1
Площ: 70 кв.м.
85 000
Тристаен имот
ВАРНА, Възраждане 1
Площ: 107 кв.м.
117 689
Едностаен имот
Златни Пясъци,
Площ: 20 кв.м.
200
Тристаен имот
ВАРНА, Виница
Площ: 117 кв.м.
126 603