Самостоятелна къща сред природата!

Продава / Къща, Област Перник, Калкас 44 кв.м. , Двор: 400 кв.м.

Цена: € 80 000  |  $ 87 021  |  156 464 лв.
Цена на кв.м: € 1 818 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2002
Изложение: Изток-запад
Изглед: Гора
Спални: 1
Тераси: 1
Етажи общо: 2

Само на 20 километра от входа на столицата!

Имотът Представлява: Изключително тихо и спокойно място сред природата. Имота е заобиколен от борова гора, с гледка към планините Витоша, Люлин и цялата Пернишка котловина. Входно антре; Вътрешна баня и тоалет в едно; Механа, Състояща се от кухня, маса за дванадесет човека и две камини; Помещение за дърва, въглища и подпалки; Външна тоалетна; маза. Ограден двор от 500 кв.м. с овощни и декоративни дръвчета. СОТ система за охрана.

Състояние: Имотът се предлага напълно Обзаведен : Кухненски шкафове; напълно оборудвана баня и тоалет; Маса за хранене; Две Камини;; Три легла, побиращи 4 човека; Гардероб с огледало; Закачалки за Дрехи.

Отлична Локация: Имота се намира в един от предпочитаните за живеене райони на град Перник. Борова гора заобикаля имота от всички страни. Изключително тихо и спокойно място сред природата.

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Ако все още не ни познавате, моля изгледайте следващият материал :

https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM&t=3s

„Консултант Недвижими Имоти „ : Петър Христов – 0888925556

Петър Христов

+359 888 925 556 Обади се
Подобни оферти
Къща
Къща,  Област Перник, Рударци, 250  кв.м.
от
до
от
до