Кв. Изток, БИЗНЕС ИМОТ на метростанция "Жолио Кюри" !!!

Продава / Бизнес имоти, СОФИЯ, Изток 361 кв.м.

Цена: € 730 000  |  $ 784 900  |  1 427 734 лв.
Цена на кв.м: € 2 022 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Етап на строителство: Обзаведен
Година на построяване: 2015
Изложение: Изток
Изглед: Градски
Етаж: 3
Етажи общо: 3
Паркомясто/гараж: да
Агенция НОВ ДОМ 1 и Роси Иванова има удоволствието да ВИ представи:

Страхотен Бизнес Имот, ЛУКСОЗЕН магазин или Офис, разположен в кв. Изток. В близост до спирка на метростанция, градски транспорт и възлови булеварди за столицата.
Общата площ на имота е 361кв. м и разпределен на 3 нива: Сутеренен етаж (98 кв.м), Партерно ниво (Кота 0) около 190 кв.м.,а останалите 74 кв.м. са разположени на най-горно ниво (Ниво +1) посредством вътрешни елегантни стълби с парапет от калено стъкло.
На всяко от трите нива за удобство има изградени санитарн възел, кухненско помещение (с пълно обурудване), гардеробно помещение и отделени офис кабинети . Ниво партер се отличава с огромна конферентна зала със светъл покрив за естествено осветление в помещението.
Предлаганият от нас бизнес имот е с лице на оживена улица, на крачки от Интерпред, Парк хотел Москва и метростанция "Жолио Кюри".
Имотът се продава както оборудван така и с частично оборудване или пък напълно празен ( в удобство на клиента). Отоплението е решено посредством сплит система, която снабдява всички помещения със свеж въздух контролирано. Пълна инсталация за видеонаблюдение и контрол!!!

В цената е включено и 1бр. ПАРКОмясто!!!

За още информация, подробности и оглед, моля свържете се с нас
на тел.: 0897 000 282 и нашият консултант ще Ви разкаже всички подробности, ще Ви презентира в детайли, снимков и документален материал имота и ще организира за Вас оглед в удобно време!

НОВ ДОМ 1: Компанията разполага с: „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Ексклузивно от НОВ ДОМ 1, най-добрите имоти на ПАЗАРА
само от Роси Иванова
тел.: 0897 000 282Русалка Иванова

+359 897 000 282 +359 2 418 0002 Обади се
Подобни оферти
Бизнес имоти
Бизнес имоти,  СОФИЯ, Малинова долина, 186  кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти,  СОФИЯ, Малинова долина, 152  кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти,  СОФИЯ, Витоша, 191  кв.м.
от
до
от
до