- ТУХЛА - СРЕДЕН ЕТАЖ - САНИРАН - ЮГ - РЕАЛНА КВАДРАТУРА - ПРАВИЛНИ ФОРМИ - ГАРАЖ - ПАРКОМЯСТО -

Продава / Къща, ВАРНА, Аспарухово 160 кв.м.

Цена: € 110 000  |  $ 107 247  |  215 138 лв.
Цена на кв.м: € 688 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Частично
Етап на строителство: Завършен
Изложение: Юг
Спални: 3
Тераси: 3
Етаж: 1
Етажи общо: 2
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да

- ТУХЛА - СРЕДЕН ЕТАЖ - САНИРАН - ЮГ - РЕАЛНА КВАДРАТУРА - ПРАВИЛНИ ФОРМИ - ГАРАЖ - ПАРКОМЯСТО -

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 70936

Имотът Представлява : ПЪРВИ ВИСОК ЕТАЖ от ДВУЕТАЖНА КЪЩА.

Входно антре; баня; тоалет; слънчева детска спалня с излаз на обезопасена тераса; просторен дневен тракт с кухненска част в него, място за мека мебел и хранене с излаз на панорамна тераса; голяма родителска спалня с излаз на тераса; просторен и слънчев хол с излаз на тераса, който може да се използва като трета спалня; две помещения за мази и две тавански помещения! ГАРАЖ/Паркомясто!

Състояние : Имотът се предлага НЕОбзаведен!

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Строителство : Висококачествено, утвърдено и отстояло на времето Монолитно Строителство – стоманобетонна конструкция доказала своята земетръсна устойчивост през десетилетията. Монолитна зидария изпълнена с вече несъществуващата и изключително здрава изпечена керамика Български тухли. Ръчно измазани стени с циментова замазка. Подова замазка с подложен 7-8 см. керамзит гарантиращ изключителна шумоизолация и топлоизолация. Здрава циментова външна мазилка на сградата.

Екстри: Един курс в рамките на града с камион при нужда да преместите Вашите вещи, както и освещаване на Вашият НОВ ДОМ съобразено с Вашата религия !

Забележка : Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем !

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

„Консултант Недвижими Имоти „ :Георги Владков - 087 90 90 400

Георги Владков

+359 879 090 400 Обади се
Подобни оферти
Къща
Къща, ВАРНА, Галата, 15 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Автогара, 270 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст Акчелар, 150 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Автогара, 180 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Център, 130 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Аспарухово, 65 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Автогара, 137 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 200 кв.м.
от
до
от
до