Луксозен Мезонет с Озеленена Тераса в Изключителна Нова Сграда

Продава / Мезонет, СОФИЯ, Лозенец, 138 кв.м.

€ 218476 | |
Цена на квадратен метър: € 1 583 /m2
Тип на строителство:  тухла
Общи разходи:  Извън цената
Видове отопление:  Локално
Екстри:  луксозен имот, асансьор, за инвестиции, гараж, с паркомясто, входа се заключва, сот, масивна външна врата, тежести, технически паспорт на сградата
Обзавеждане:  Необзаведен
Екстериор:  Луксозни общи части, Луксозен имот, Асансьор, Ток, Вода, Канализация, Асфалтиран път, Виза, С разрешение за строеж
Година на построяванео:  2027
Спални:  1
Стаи:  2
Тераси:  2
Етаж:  3
Етажи общо:  16
Ново строителство:  Да
Реф. №: 77156
Описание
Вашият брокер

Луксозен Мезонет с Озеленена Тераса в Изключителна Нова Сграда

Реф. номер: 77156

Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева – 0895 50 10 41, l.kolcheva@novdom1.bg


Мезонетът на две нива с една спалня, който търсите, все още е в процес на изграждане. Намира се в квартал Хладилника, близо до метростанция ‘Витоша’. Този модерен апартамент предлага уникална комбинация от комфорт и стил, като същевременно осигурява лесен достъп до обществен транспорт, бул. Черни връх и бул Филип Кутев.

Апартаментът ще бъде разположен на 2 нива, като всеки етаж ще има своите собствени характеристики:

Първо ниво:

  • Отворена кухня, съчетана с трапезария и дневна зона
  • Озеленена тераса с изглед към града

Второ ниво:

  • Спалня с тераса
  • Баня
  • Стълбище към първо ниво

Озеленената тераса на първия етаж ще осигури идеално място за почивка или забавление на открито. С изгледа си към града ще можете да се насладите на спиращи дъха гледки по всяко време на деня.

Този мезонет на две нива е проектиран с внимание към детайла, като се използват висококачествени материали и модерни технологии, за да се създаде жилищно пространство, което отговаря на вашия начин на живот. Апартаментът също така разполага с енергийно ефективни системи, които помагат за намаляване на разходите за комунални услуги и минимизиране на въздействието върху околната среда.

Близостта на апартамента до метростанцията гарантира бърз и удобен достъп до различни части на града. Освен това кварталът Хладилника е известен с разнообразие от ресторанти и възможности за развлечения, което го прави идеален избор както за тези, които търсят спокойна атмосфера, така и за тези, които обичат да бъдат в центъра на събитията.

Ако имате допълнителни въпроси или искате повече информация относно този мезонет на две нива с една спалня, моля, не се колебайте да попитате.


С възможност за плащане САМО 10% сега и последващо плащане след 24 месеца! Цената е крайна и С ДДС!


Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем ! СНИМКИТЕ СА ИЛЮСТРАТИВНИ!

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.


Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева – 0895 50 10 41, l.kolcheva@novdom1.bg


Подобни оферти

Loading...