НЕВЕРОЯТНА МОРСКА ПАНОРАМА! САМОСТОЯТЕЛНА КЪЩА! ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ!

Продава / Къща, ВАРНА, Галата, 380 кв.м., Двор: 1000 кв.м.

€ 540000 | |
Цена на квадратен метър: € 1 421 /m2
Тип на строителство:  тухла
Обзавеждане:  Необзаведен
Година на построяванео:  2021
Изложение:  Юг
Спални:  3
Тераси:  1
Етажи общо:  3
Реф. №: 59463
Описание
Вашият брокер
УНИКАЛНА МОРСКА ПАНОРАМА! САМОСТОЯТЕЛНА КЪЩА! ТИШИНА, СПОКОЙСТВИЕ И ЧИСТ ВЪЗДУХ!

Детайлна информация на : www.novdom1.bg – Реф. №: 59463

Имотът Представлява: Къща с разгъната застроена площ от 380 кв.м. състояща се от два жилищни етажа-218 кв.м. На трето ниво огромна панорамна тераса-130 кв.м, а на четвърто ниво-тераса32 кв.м . Къщите са завършени до ключ. Парцела е самостоятелен с площ от 1 дка.

Разпределение както следва:
Първи етаж: Състои се от: Коридор, Три просторни Спални, като две от тях са по около 26 кв.м- с Гардеробна/дрешник, а третата е около 19 кв.м; Баня с Тоалет-8 кв.м в едно и стълбищен коридор с подстълбищно пространство.

Втори етаж:
Просторна и слънчева дневна с кухня-с отварящ се прозорец, с място за мека мебел и кът за отдих с площ 92 кв.м. , Баня и Тоалет , стълбищен коридор.

Трети етаж: Огромна панорамна тераса с джакузи за седем човека. От терасата ще се любувате на нескриваемата гледка към Варна, морето и гората.
Състояние: С ПВЦ дограма-с невероятна панорама към морето и града, с немски ламинатен паркет, с испански гранитогрес и беларуски врати

Екстри:
Самостоятелна къща-изключително качество – далеч от шума и праха; тишина, спокойствие, чист въздух и птича песен, с добър достъп до нея, с панорамна гледка към морето, града и гората.

Отлична Локация: Къщата се намира в кв.Галата – м-ст Зеленика. От всяка точка се ОТКРИВА НЕВЕРОЯТНА МОРСКА И ГОРСКА ПАНО-РАМА!!!

Забележка: Приложените по-горе описания и снимки имат за цел да Ви дадат максимално добра представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са одобрени от собственика и публикувани с неговото съгласие ! Имотът е идеален за живеене.


“ НОВ ДОМ 1“:

Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Строително-Ремонтен Отдел“ – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

БРОКЕР: Иванка Александрова 0893 300 940

Иванка Александрова

0893300940

Подобни оферти

Loading...