Офис/ Бизнес помещение! Колхозен Пазар! Възможност за Гаражна Клетка!

Продава / Офис, ВАРНА, Колхозен пазар, 50 кв.м.

€ 62200 | |
Цена на квадратен метър: € 1 244 /m2
Тип на строителство:  тухла
Екстри:  асансьор
Обзавеждане:  Частично
Изглед:  Вътрешен двор
Етаж:  1
Етажи общо:  5
Асансьор:  Да
Паркомясто/гараж:  да
Реф. №: 72423
Описание
Вашият брокер

Офис/ Бизнес помещение! Колхозен Пазар!

Офисът се намира на Партерен етаж с площ 50кв.м. с възможност за закупуване към него и гаражна клетка 20м2 на преференциална цена!

Имотът е разположен във вътрешен двор, който може да се ползва от него.

Офисът се състои от една голяма офис зала със санитарно помещение с възможност за усвояване на гаражната клетка, като втора стая.

Отлична Локация: Имотът се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна- Колхозен Пазар. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

„НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с: „Юридически Отдел“, извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Брокер: Никола Петров – 0894 555 650

Подобни оферти

Loading...